29 / 03 / 2024

MyVia Bornova, satışa sunuldu!

MyVia Bornova, satışa sunuldu!

2 gün önce satışa sunulan Myvia Bornova, öğrenciler ve çalışanlar için projelendirildi. Myvia yeniliği, farklılığı, güveni, konforu, rahatlığı, kaliteyi kısacası inovasyonu bir arada sunan iç mekan tasarımı ile İzmire farklı bir yaşam tarzı getiriyor



2 gün önce satışa sunulan Myvia Bornova, öğrenciler ve çalışanlar için projelendirildi. Myvia yeniliği, farklılığı, güveni, konforu, rahatlığı, kaliteyi kısacası inovasyonu bir arada sunan iç mekan tasarımı ile İzmire farklı bir yaşam tarzı getiriyor.

Son deprem yönetmeliğine uygun betonarme olarak hayata geçirilen Myvia Bornova,  İzmir  Bornova Mevlana Mahallesi'nde konumlandırılıyor. Gözde Yapı imzasıyla hayat bulan projenin inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı.

2012 yılının Mart ayında teslim edilmesi hedeflenen Myvia Bornova tamam 1+1 olan 112 adet konuttan oluşuyor. Rezidans hizmetleri verecek olan projede tüm konutlar 50 metrekare.

'Türkiye'nin en genç 1+1'i' sloganıyla lanse edilen Myvia Bornova'da konutlar ankastre mutfak eşyaları ve klimalarıyla birlikte satılıyor. 7 katlı 2 bloktan oluşan Myvia Bornova, 2 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. Projede havuz, sauna, fitness center gibi sosyal olanaklar yer alıyor.

0232 343 24 24 - 0232 463 40 71
[email protected]
www.myvia.com.tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön