20 / 04 / 2024

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, banka faiz oranlarının yükseldiği, konut edinmenin zorlaştığı şu günlerde satışları hızlandırmak için özel bir kampanya başladı. 



Çiğli’de yapımına başlanılan MyWay Wins Blue projesine özel olarak kasım ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek kampanya kapsamında 27 bin TL peşin, aylık 2 bin 300 TL taksitle satışlar gerçekleştirilecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “Konut satın alanlar, yüzde 10 peşin, yüzde 60’ını da bankaya gerek olmadan Mysistem aracılığıyla 10 yıl 0.98 vade oranı ile borçlanacak. Birinci yılın sonunda yüzde 15, 2’nci yıl sonunda da yüzde 15 ara ödeme olacak. Emlak Konut ve Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı sistemi uyguluyoruz. Banka kredisine oranla çok daha karlı bir sistem sunuyoruz” diye açıklama yaptı. 

27 bin metrekare arsa alanına sahip olan Çiğli MyWay Wins Blue'da cafe, fitness alanı, restaurant, 300 metrelik yapay deniz, parti odası ve mini futbol-basketbol-golf alanı gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Web: http://www.gozdegrubu.com/


Geri Dön