25 / 04 / 2024

Narin Park'ta Tesco Kipa açıldı

Narin Park'ta Tesco Kipa açıldı

Türkiye'nin hızla büyüyen merkezlerinden Çerkezköy'ün çehresi Narin Park'la değişmeye devam ediyor



Yakın gelecekte İstanbul'un gerçek banliyösü olması beklenen Çerkezköy'de yapımı süren Narin Park'taki dairelerin değeri, TESCO KIPA'nın açılması ile daha da artıyor. Narin Park'ta yer alan 1+1 dairelerin 450 TL'yi bulan kira değerlerlerinin yeni AVM ile daha yukarıya çıkması bekleniyor. Bölgede yaşayan beyaz yakalıların ve yatırım amacı güdenlerin tercih ettiği Narin Park, projede daire sahibi olanlara kazandırmaya devam ediyor.         

Narin Park'ta; 35 bin m² alan üzerine inşa edilen TESCO KIPA, 5 bin m²'lik hipermarket satış alanı, 450 araç kapasiteli otoparkı, 20 farklı markaya ev sahipliği yapacak mağazaları ile bölgenin en büyük AVM'si olma özelliği taşıyor.

Narin Park'ta daire alanlar karlı çıkıyor
Toplam 7 bin konuttan oluşan projenin 15 blok ve 492 daireden oluşan Erguvan Sitesi'ndeki 163 dairede yaşam başladı. Temmuz ayında ise 71 daire daha sahiplerine teslim edilecek.

İstanbul'daki konutlarda % 3'ü geçmeyen daire bedeli/kira getiri oranı Narin Park'ta % 8'i buluyor. Yetkililer, Çerkezköy'de metrekare satış fiyatlarının, Çerkezköy-Halkalı arasını 20 dakikaya düşürecek hızlı tren projesi, sanayinin taşınması ve Narin Park gibi nitelikli konut projeleri ile orta vadede yukarı doğru hareket edeceğini öngörüyorlar.

Banka kredisiz, kefilsiz sadece 3.200 TL peşinatla daire
Narin Park'ta yeni bloklardaki daireler satışa sunuldu. 48.900 TL'den başlayan dairelere, hiç peşinatsız, 120 aya varan vadelerle banka kredili ya da banka kredisiz, kefilsiz, teslimata kadar 0 faizle kişiye özel ödeme planlarıyla sahip olunabiliyor.

0282 726 73 04

www.narinparkevleri.com
[email protected]

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Çerkezköy Narin Park'a Tesco Kipa canlılığı

İSTANBUL'a komşu sanayi bölgesi Çerkezköy'de, Martı GYO'nun projesi olan Narin Park'ta, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Tesco Kipa Hipermarket açıldı. Tamamlandığında 7 bin konutluk olacak Narin Park, daha çok İstanbullu yatırımcılara hitap ediyor. 1+1 dairelerin 450 TL'yi bulan kira değerlerlerinin yeni AVM ile daha yukarıya çıkacağı belirtildi. Narin Park'ta; 35 bin metrekare alana inşa edilen Tesco Kipa, 5 bin metrekare hipermarket satış alanı, 450 araç kapasiteli otoparkı, 20 farklı markaya ev sahipliği yapacak mağazaları ile dikkat çekiyor. İstanbul'daki konutlarda yüzde 3-5 olan daire bedeli/kira getiri oranı, Narin Park'ta yüzde 8'i buluyor. Yetkililer, Çerkezköy'de metrekare satış fiyatlarının, Çerkezköy-Halkalı arasını 20 dakikaya düşürecek hızlı tren projesi, sanayinin taşınması ve Narin Park gibi nitelikli konut projelerle orta vadede yukarı gidebileceğini savunuyor.
Hürriyet


Geri Dön