29 / 03 / 2024

Narlıdere Asma Bahçeler projesi tescillendi!

Narlıdere Asma Bahçeler projesi tescillendi!

Narlıdere Asma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in fark yarattığını belirtti.



Narlıdere Asma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla izmir'deki hava kalitesinin azaldığını vurgulayan Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in fark yarattığını belirtti. 


Tanyer, "Asma Bahçeler'de hava kalitesinin ölçümlenmesi için 30 gün boyunca dört farklı noktadan kükürtdioksit ve azotdioksit verileri alındı ve şehir merkezindeki verilerle karşılaştırıldı. Hava Kalitesi Değerlendirme ve Yönetimi Yönetmeliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı genelgesiyle yenilenen sınır değerlerinin çok altında olduğu belirlendi" diye konuştu. 


'Temiz hava' vurgusu Sağlığın her şeyden önemli olduğunu söyleyen Tanyer, "İnsanların yaşamlarını sürdürdüğü, en kıymetli yakınlarına bıraktığı evlerin sağlıklı ve temiz havasıyla bir bütün olması gerekiyor. 22 yıldır inşaat yaptığımız bu bölgede konutlarımızın havası ve doğayla beraber, mimari konseptimizle bir bütün olarak çok iddialıyız" dedi. 


Milliyet Ege


Geri Dön