28 / 03 / 2024

Narlıdere Asma Bahçeler'de Bahara Merhaba Partisi düzenlendi!

Narlıdere Asma Bahçeler'de Bahara Merhaba Partisi düzenlendi!

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi.



20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi. Önümüzdeki yıllarda gelenekselleşerek devam edecek olan partiye Asma Bahçeler sakinleri ve çok sayıda seçkin konuk katıldı. Tanyer İnşaatın yapımını tamamladığı Asma Bahçelerin inşaatında görev alan çözüm ortaklarına da plaket verildi. "Bahara Merhaba Partisi"nde katılımcılara seslenen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçelerin, adını Babü'iıı Asma Bahçelerinden aldığını, mimarisi, projesi ve estetik yapısıyla, ezber % bozan bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. İzmir'e anlamlı bir katkı yapan Asma Münir Bahçeler projesini tamamlamış olmanın gurur ve sevinci içinde olduklarını ifade eden Tanyer, "23 yıl önce sektörde yine Narlıdere'de başlayan yolculuğumuzda, Altınvadi, Altınova, Mavi Su Evleri'nin ardından bugün Asma Bahçeler Projesi'ni de tamamlayarak yeni hedeflere yol almanın heyecanı içindeyiz" diye konuştu. 



Sabah Egeli





Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçelerde 'Bahara Merhaba Partisi' düzenledi. Etkinliğe, Asma Bahçeler sakinleri ve çok sayıda konuk katıldı. Partide, Asma Bahçelerin inşaatında görev alan çözüm ortaklarına plaket verildi. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Yeni yaşam alanları kurmaya devam edeceğiz" diye konuştu.




Posta Ege





Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Narlıdere İlçesi'nde önemli projelere imza atan Tanyer inşaat, üç yıldır süren Asma Bahçeler projesini tamamladı. Bahara merhaba partisi düzenledi. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Yeni hedeflere yol almanın heyecanı içindeyiz" diye konuştu. 


BÜYÜK TEŞEKKÜR 


Asma Bahçeler'in yapım tekniği ve farklı tasarımıyla gönüllerinde ki yerini her zaman koruyacağını ifade eden Münir Tanyer, "Projemize hayat veren M + D Mimarlık, tüm çözüm ortaklarımız, emeği geçen, bu zorlu ve iddialı projeye katkıda bulunan, çalışanlarımız, basınımız teşekkürü hak ediyor" dedi.



Ege Telgraf



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de “Bahara Merhaba Partisi” düzenledi. 


Önümüzdeki yıllarda gelenekselleşerek devam edecek olan partiye Asma Bahçeler sakinleri ve çok sayıda seçkin konuk katıldı. 


Tanyer İnşaat'ın yapımını tamamladığı Asma Bahçeler'in inşaatında görev alan çözüm ortaklarına da plaket verildi. 


“Bahara Merhaba Partisi”nde katılımcılara seslenen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in, adını Babil'in Asma Bahçeleri'nden aldığını, mimarisi, projesi ve estetik yapısıyla, ezber bozan bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. 


3 yıllık bir sürenin ardından sakinlerini büyük bir coşkuyla bağrına basan ve İzmir'e  anlamlı bir katkı yapan Asma Bahçeler projesini tamamlamış olmanın gurur ve sevinci içinde olduklarını ifade eden Tanyer, “23 yıl önce sektörde yine Narlıdere'de başlayan yolculuğumuzda, Altınvadi, Altınova, Mavi Su Evleri'nin ardından bugün Asma Bahçeler Projesi'ni de tamamlayarak yeni hedeflere yol almanın heyecanı içindeyiz. Bir anne babanın, evlatları arasında ayrım yapamaması gibi, biz de her projemizi çocuğumuz gibi görüyor, büyümesini, serpilmesini, gelişmesini büyük bir özen ve dikkatle izliyoruz” dedi. 

ÇÖZÜM ORTAKLARINA TEŞEKKÜR ETTİ


Asma Bahçeler'in yapım tekniği ve farklı tasarımıyla gönüllerindeki  yerini her zaman koruyacağını ifade eden Münir Tanyer, “İnşaat aşamasından itibaren, İzmir'in en dikkat çeken ve en çok konuşulan projeleri arasındaki yerini hak ederek alan Asma Bahçeler'in, bugünlere gelmesinde bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Projemize hayat veren M + D Mimarlık, tüm çözüm ortaklarımız, emeği geçen, bu zorlu ve iddialı projeye katkıda bulunan, uygulamanın her aşamasında yüreği ve bedenini ortaya koyan özverili çalışanlarımız, projemizin kamuoyuna tanıtılmasında yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen yerel ve ulusal düzeyde, yazılı ve görsel basınımız da bu noktada büyük bir teşekkürü hak ediyor” diye konuştu. 


Heyecanlı, gururlu ve umutlu olduklarını aktaran  Tanyer sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Geleceğimiz için, mutlu ve aydınlık yarınlarımız, kentimiz ve ülkemiz için çalışmaya, yeni yaşam alanları kurmaya devam edeceğiz. Çünkü başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil” 


Milliyet 




Haber Posta Manisa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




İzmir Narlıdere bölgesinde ürettiği konutlarla ilçenin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçelerde 'Bahara Merhaba Partisi' düzenledi. Etkinliğe, Asma Bahçeler sakinleri ve çok sayıda konuk katıldı. Partide, Asma Bahçeler'in inşaatında görev alan çözüm ortaklarına plaket verildi. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Yeni yaşam alanları kurmaya devam edeceğiz" dedi.




Posta Manisa



Haber Son Dakika Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SON 20 yılı aşkın zamandır İzmir'in Narlıdere ilçesinde ürettiği konutlarla kentte katkı sağlayan Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler de bahara merhaba partisi düzenledi. Narlıdere ilçesinde önemli projelere imza atan Tanyer İnşaat, üç yıldır süren Asma Bahçeler projesini tamamladı. İnşaat yetkilileri, projenin tamamlanmasıyla birlikte bahara merhaba partisi düzenledi. Asma Bahçeler de düzenlenen partiye çok sayıda kişi katıldı. Asma Bahçeler projesini tamamlamış olmanın gurur ve sevinci içinde olduklarını ifade eden Taııyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "23 yıl önce sektörde yine Narlıdere'de başlayan yolculuğumuzda, Altınvadi, Altmova, Mavi Su Evleri'nin ardından bugün Asma Bahçeler Projesini de tamamlayarak yeni hedeflere yol almanın heyecanı içindeyiz. Bir anne babanın, evlatları arasında ayrım yapamaması gibi. biz de her projemizi çocuğumuz gibi görüyor, büyümesini, serpilmesini, gelişmesini büyük bir özen ve dikkatle izliyoruz" dedi. 


Son Dakika Gazetesi


Geri Dön