23 / 04 / 2024

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.



İzmir’de Narlıdere Belediyesi tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vermesi ile birlikte askıdaki kentsel dönüşüm planları hakkında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Milliyet’te yer alan habere göre kendileri için düzenlenen toplantıya 2. İnönü, Atatürk, Çatalkaya ve Narlı mahallelerindeki hak sahipleri katılım sağladı.

Süreç hakkında bilgi verildi

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, düzenlenen bilgilendirme toplantısında süreç hakkında bilgiler verdi. Toplantıya katılan hak sahipleri planlar ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler. Başkan Engin, düzenlenen toplantıda ortak akıl ve sağduyu ile hareket edildiğinden de bahsetti.

 Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Dönüşüm Komitesi kurulacak

Ali Engin, Dönüşüm Komitesi’nin ne zaman kurulabileceğini de açıkladı. Engin, Komite’nin askı süreci ile ilgili ilerleyen yasal sürecinin sona ermesinin ardından kurulacağını söyledi.

 Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Örnek bir dönüşüm

Narlıdere Belediye Başkanı, düzenlenen bilgilendirme toplantısında şu ifadelerde bulundu;

 “Temennimiz ve uğraşımız, dayanışma ile bu süreci nihayete erdirmek. Kuracağımız komisyon nihai kararı verecek. Askı sürecinin ardından yasal prosedürü hızla tamamlayacağımızı ve İzmir’e, belki Türkiye’ye örnek bir dönüşüm yapacağımızı düşünüyorum.”

Narlıdere'de kentsel dönüşüm için toplantı gerçekleşti!

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

 


Geri Dön