26 / 04 / 2024

Narlıdere'de kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Narlıdere'de kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ''Narlıderemizde yıllar önce başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında en üst noktaya ulaştık. Hiç kimseyi mağdur etmedik. Yüzde 65 oy oranı uzak değil” diye konuştu.



CHP’nin Konak Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gültepe’nin efsane başkanı Aydın Erten’in mezarını ziyaret eden Batur, esnaf, vatandaşlar ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, CHP  İzmir  Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Konak yöneticileri, belediye başkanı ve meclis üyesi aday adayları, muhtarlar ve partililerle birlikte vatandaşlarla buluştu.

Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekler Federasyonu’nu ziyaret eden Başkan Batur’u Dernek Başkanı Tarkan Eladağ karşıladı. Eladağ, “Gültepe’nin yeterli katkıyı ve desteği alamadığına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte umut ediyoruz ki, Abdül Batur tecrübesi ile derdimize derman olacak” açıklamasında bulundu.

Abdül Batur ise şunları söyledi: “Sema Başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yükseklere çıkararak sizlere daha iyi hizmet edebilmek için buradayız. Narlıderemizde yıllar önce başladığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında en üst noktaya ulaştık. Hiç kimseyi mağdur etmedik. Yüzde 65 oy oranı uzak değil.” 


Geri Dön