25 / 04 / 2024

Nata İncek Konutları'nın lansmanı gerçekleşti!

Nata İncek Konutları'nın lansmanı gerçekleşti!

Nata Holding'in başkentteki prestij projesi Nata İncek Konutları için düzenlenen lansmanda cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi. Proje 60 bin metrekare inşaat alanına sahip..



Başkentin tanınmış firmalarından Nata Holding, yeni projesi Nata İncek Konut projesini görücüye çıkardı. Mogan Gölü manzarası ile Ankara'da konut sektöründe standartları değiştirecek Nata İncek projesi, satış ofisinde düzenlenen şık bir davetle lansmanını gerçekleştirdi. 


CEMİY ETİ BULUŞTURDU 

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık ile eşi Aysel Tanık ve Yönetim Kurulu Üyesi genç işadamı Yusuf Tanık'ın ev sahipliği davet, cemiyet hayatını da bir araya getirdi. Ankara'nın önde gelen iş adamlarının ve seçkin isimlerinin katıldığı davette, ünlü mimar Neşet Güne tarafından tasarlanan örnek daire konuklardan tam not aldı. Nata İncek, birçok ilke de ev sahipliği yapıyor. 60 bin metrekare inşaat alanı bulunan konutlar, alışveriş mekânlarına ve hastanelere de yakın. 


ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR YAŞAM VAADİ

100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen NATA İncek projesi, 18 ve 20 katlı 4 Rezidans' tan oluşuyor. Konuyla ilgili bilgi veren Yusuf Tanık "Ünlü mimar Ali Osman Öztürk tarafından hazırlanan İncek konutlarımız, alışılmışın çok dışında bir yaşam imkânı sunuyor" dedi. 


Sabah


Geri Dön