24 / 04 / 2024

Nata Vega AVM'nin müdürü Tahir Çelik oldu!

Nata Vega AVM'nin müdürü Tahir Çelik oldu!

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin başarılı yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu...



Ece Türkiye firmasında uzun süre yöneticilik yapan Tahir Çelik, doğu kent bölgenin hızla gelişen yapısıyla birlikte Nata Vega’nın Türkiye’nin önde gelen outlet merkezlerinden birisi olacağını kaydetti. Yeni çıkan alışveriş merkezleri ve kanundaki outlet merkezleri ile ilgili düzenlemeleri önemsediklerini ifade eden Çelik, hızla gelişen ve vatandaşın vazgeçilmez mekanları haline gelen AVM’lerin insana daha kaliteli ve talepleri doğrultusunda hizmet vermesi gerektiğini belirterek, ”Bu hedef doğrultusunda Nata Vega AVM’yi Ankaralıların vazgeçilmez mekanı haline getirmeyi planladık. Ziyaretçilerin her türlü ihtiyacını karşıladığı eğlence ve alışverişin zevke dönüştüğü bir mekan olması için tüm gayretimizle çalışacağız. Türkiye’nin en uzun tüneline sahip Akvaryumu, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarını içeren shop-mix’i ile Nata Vega Outlet Ankara’da farklı bir tarz olmayı misyon edindik ”dedi.

Sektörde 50. yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM’yi barındıran Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Tahir Çelik, perakende merkezli organizasyonda görev aldı.


Milliyet


Geri Dön