29 / 03 / 2024

Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında!

Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında!

Konut Kuleleri Çankaya ve Mamak ilçelerinin kesiştiği bölgede bulunan Nata Vega Konut Kuleleri Ankara'nın bitmiş olan en yüksek konut projelerinden biri. Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında gerçekleşecek...



Konut Kuleleri Çankaya ve Mamak ilçelerinin kesiştiği bölgede bulunan Nata Vega Konut Kuleleri Ankara'nın bitmiş olan en yüksek konut projelerinden biri. Projeyi anlatan Nata Holding Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hülya Deniz, Ankara'da artık doğu bölgelerin dikkat çektiğini belirtti.


ÇEVRE YOLLARIMIN MERKEZİNDE 

¦ Projenin bulunduğu bölgenin ne gibi avantajları var? 

Şehir merkezine sadece 5 dakika mesafede olması ve bunun yanında şehrin kalabalığından, trafikten uzakta olması konum olarak tercihlerin başında gelmektedir. Tüm çevre yollarında orta noktasında bulunmaktadır. Yanı başında konumlanan alışveriş ve eğlence merkezi, en büyük akvaryum AQUA VEGA ve yapı marketiyle ön plana çıkmaktadır. 

Şehrin gürültüsünden uzak bir o kadar da şehre yakın olan konutlar, Kızılay'a ve Ulus'a 10 dakika, Oran şehrine ve Çankaya 10 dakika, havaalanına ise 20 dakikalık mesafede bulunuyor. 

¦ Hedef kitleniz kimler, kimlere hitap ediyorsunuz? 

Konforu, kaliteyi ve güvenliği tercih edenlerin rakamsal olarak da uygun ödeme avantajlarıyla ev sahibi olmak isteyenler hedef kitlemizi oluşturmaktadır. 

¦ Müşterilerinizi nasıl bir yaşam bekliyor? 

Nata Vega Konut Kuleleri'nde güvenlikli, konforlu güzel komşuların olduğu sıcacık bir yaşam bekliyor. 

Hülya Deniz, ding imzası taşıyan Konut Kuleleri ile adeta inşaat sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Şehir merkezine yakınlığıyla bilinen ama adı yıllarca çöplük kokusuyla anılan Mamak'ta yapılan yeni projemiz ile bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirdik" dedi.

Proje hakkında bilgi verir misiniz? 

Ankara özellikle son 5 yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılım1ar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı başkentte ise gözler artık doğuya çevrildi. 

Şehir merkezine yakınlığıyla bilinen ama adı yıllarca çöplük kokusuyla anılan Mamak'ta yapılan yeni projemize yatırım yapanlar kazanıyor. Çankaya ile Mamak'ın kesiştiği noktada yer alan Nata Vega Konut Kuleleri, bölgenin kaderini de değiştirdi. Çöplüğü ile anılan Mamak, Nata Holding imzası taşıyan Konut Kuleleri ile adeta inşaat sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Yatırımcıların gözbebeği haline gelen proje, son dönemde özellikle pilotların, hekimlerin dikkatini çekti. 

Nata Holding'in yapmış olduğu dev yatırım Türkiye'nin en büyük alışveriş vadisi olarak bilinen Natavega Alışveriş merkezi ile bölgeyi cazip hale getirdi. İki yıl önce 100-150 bin liradan rağbet gören bölgede ev fiyatları bugün 400 bin liradan başlıyor. Başkentte hızla konut projeleri artmaktadır. 

Hep şehir merkezine uzak bölgeler tercih edilmektedir. Bunun bir çok nedeni var hiç kuşkusuz. Şehir merkezindeki trafik yoğunluğu, rakamların bizim bölgemize göre daha yüksek olması en önemli nedenidir. 

Nata Vega Konut Kulelerini ise diğer projelerden ayıran özellik çevre yoluna yakınlığıdır. 

¦ Dairelerin genel özellikleri neler? 

Daireler 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 soyunma odalı, 4 + 1 soyunma odalı ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. 

68 metrekareden 178 metrekareye kadar konut tiplerimiz mevcuttur. 

Projenin tamamı 370 konuttan oluşmaktadır. 151 metre uzunluğu ve 46 kattan oluşan yapısı ile Ankara'nın bitmiş olan en yüksek kulesidir. Dairelerimizde en yüksek kalitede malzemeler kullanılmıştır. Konutların tamamında ankastre ürünler verilmiştir. 

Doğramalar en iyi Alman markasından yapılmıştır. Üst düzeyde ses ve ısı yalıtımı özelliğine sahiptir. 

İç ve dış kapıların tamamı garanti kapsamındadır. Projemiz kalitenin ön plana çıktığı birçok markanın bir araya gelmesiyle yaratılmıştır. 

Üst düzey güvenlik 

¦ Sitenin mimarisi ve peyzajı nasıl? 

Projemizde sitenin peyzajı birçok seçkin projelerde de imzası olan Dolakay Mimarlık tarafından projelendirilmiştir. 

Sitenin genel özellikleri arasında 24 saat kameralı güvenlik, her dairede görüntülü interkom sistemi ve güvenlik görevlileri bulunmaktadır. Merkezi uydu sistemi ve digitürk merkezi uydu sistemi ve digitürk altyapısı, yangın ihbar ve alarm sistemi, merkezi su deposu ve hidrofor sistemi, 3 katlı kapalı otopark, yüksek hızlı modern 4 adet asansör, kesintisiz enerji sağlayan jeneratör sistemi ve deprem yönetmeliğine uygun yüksek donanımlı modern inşaat teknolojisi bulunmaktadır. 

Bina girişlerinde lobi ve oturma alanları, açık-kapalı otoparklar, engelliler için düşünülmüş rampalar, yangın ihbar ve alarm sistemi ile kalorimetreli merkezi ısınma sistemi, elektrik kesintilerine karşı jeneratör ve eşyaların taşınması için yük asansörleri bulunuyor. 

36 aya kadar sıfır faiz 

¦ Ödeme kolaylıkları neler? 

175 bin lira ile 540 bin lira arasında ev tipine göre değişen rakamlar arasındadır. 

Firmamızın sunmuş olduğu ödeme kolaylıkları ise yüzde 40 peşin, geri kalan kısmına 36 ay sıfır faiz uygulanmaktadır. Peşinde yüzde 5 indirim imkanı sunulmaktadır. Krediye uygun olup yüzde 75'ine avantajlı kredi imkanı anlaşmalı olduğumuz bankadan sağlanmaktadır. 

¦ Evleri yatırım amaçlı da alabilirler mi, kazandıran bir proje mi? 

Projemizi yatırım amaçlı da tercih eden müşterilerimizin da kazandığını rahatlıkla söyleyebilirim. 1+1 dairelerimizde özellikle bölgeden kaynaklı havalimanına yakın olması sebebi ile yabancı pilotların ilgisini görmüştür. Mobilyalı 1+1 daireler bin dolar kiraya veriliyor. Yatırım için en çok talep görenler 1+1 ve 2+1 daireler olmuştur. 

Teslimat 2015'in ilk yarısında Anahtar teslim ne zaman? 

¦ Anahtar teslim ne zaman? 

İlk blok 2013 Haziran ayında teslim olmuştur ve o konutumuzda müşterilerimiz yeni hayatlarına başlamışta. 

Diğer blok 2015 yılının ilk yarısında teslim edilecektir. 


Başak Ateş/ Milliyet Ankara 


Geri Dön