25 / 04 / 2024

Nazilli'de cami ve sağlık ocağı onarım çalışmaları tamamlandı!

Nazilli'de cami ve sağlık ocağı onarım çalışmaları tamamlandı!

Rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Bozyurt Mahallesi’ndeki cami ile sağlık ocağının bakım ve tadilat çalışmalarını tamamladı.



Nazilli Belediyesi tarafından geçtiğimiz ayda bakım tadilat çalışmalarına başlanan Bozyurt Camisi ve hemen yanında yer alan Sağlık Ocağı binasının bakım ve tadilatları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Bozyurt mahallesine yaptığı ziyaret esnasında mahalle sakinleri tarafından camileri ile ilgili tadilat ve revizyon taleplerini belirtmelerinin ardından camide yapılması gereken çalışmalar için gerekli ön hazırlıklar yapılarak tadilata başlanmıştı. Camii ile birlikte hemen yanında yer alan sağlık ocağı binasının da boya badana ile diğer bakım ve tadilat çalışmalarına başlandı. Ağustos ayında başlayan çalışmalarda caminin Öncelikle eskiyen pencereleri yenilendi. Hemen ardından caminin boya ve badana işlemlerini de gerçekleştiren Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cami yanında yer alan sağlık ocağı binasının da boya badana ile diğer bakım ve tadilat çalışmalarını da tamamlayarak halkın hizmetine sundu.


Camilerin İbadet ettiğimiz, Allah’ı çokça andığımız, birlikte dua ve yakarışta bulunduğumuz yerler olduğunu vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı rutin işlerin yanında okul sağlık ocağı, camiler ve bunun gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmaları yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirterek; “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, aramızdaki sevgi saygı, kardeşlik ve dayanışma kültürünü geliştirdiğimiz kutsal mekânlardır. Camiler, içinde huzur bulduğumuz yerlerdir. Ezanlarımızın hiçbir zaman dindirilemeyeceği biz Müslümanlar için en değerli yapılar olan camilerimizi korumak temizlemek ve bakımını yapmak bizlerin görevidir. Mahalle sakinlerimiz camileri ile ilgili tadilat ve bakım talebini bize iletmelerinden hemen sonra çalışmaları başlattık ve tamamladık. Görevimizi yerine getirmeyi hatırlatan Bozyurt Mahallesi sakinlerine teşekkür ederim” dedi.


Hürriyet


Geri Dön