16 / 04 / 2024

Nazilli'de emlak beyanı için yeni dönem! 

Nazilli'de emlak beyanı için yeni dönem! 

Aydın'ın Nazilli ilçesinde emlak beyanı işlemleri elektronik ortama taşındı.



Aydın'a bağlı Nazilli Belediyesi ile Tapu Sicil Müdürlüğü arasında imzalanan protokol dahilinde emlak beyanları dijital ortamda erişime açılarak işlemler hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleşecek. Milliyet'te yer alan habere göre; Nazilli Belediyesi ile Tapu Sicil Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol dahilinde vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap verebilmek için emlak beyanları dijital ortamdan Tapu Müdürlüğü tarafından erişim sağlanabilecek. 

Nazilli de emlak beyanı için yeni dönem! 

İmzalanan protokol ile evrakların dijital ortama iletilerek aynı zamanda ekonomik bir çözüm üretildiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Belediyemiz ile Tapu Müdürlüğümüz arasında güzel bir mutabakat yaptık. Protokolümüzü imzaladık. Müdürlerimize, daire arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Nazilli halkımıza, dairelerimize hayırlı uğurlu olsun. Bürokrasideki yazışmaların daha hızlı yapılabilmesi, vatandaşlarımızın Tapu Sicil Müdürlüğü ve Nazilli Belediyesi arasında mekik dokumasının engellenmesi amacıyla dijital ortama geçtik. Talepler dijital ortamda bizlere iletildikten sonra bizler de cevap vereceğiz. Hizmetler daha kısa sürede, ekonomik ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın ulaşımına sunulacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Nazilli de emlak beyanı için yeni dönem! 

Nazilli Tapu Sicil Müdürü Nejdet Yıldız ise, "Belediyemiz ile Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzaladık. Bu protokol ile emlak beyanları dijital ortamda Tapu Müdürlüğü'ne açılmış oldu. Bunun sonucunda vatandaşlarımız belediyeye gelmeden yaptığı randevu ile işlemlerine başlayabilecek. Kimlik bilgileri doğru girilen işlemlerde bizler sistemden onların emlak beyanlarını çekerek işlemlerine devam edeceğiz. Personel noktasında da ortak bir çalışma yaparak arşivimizi dijitalleştireceğiz. Birlikte güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Nazilli'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!


Geri Dön