27 / 04 / 2024

Nazilli'de yeni muhtarlık binası çalışmaları başladı!

Nazilli'de yeni muhtarlık binası çalışmaları başladı!

Nazilli Belediyesi, muhtarlık hizmet binası olmayan Aşağı Yakacık (Avra) mahallesine yeni muhtarlık hizmet binası yapım çalışmalarına başladı.



Rutin aralıklarla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aşağı Yakacık Mahallesinde muhtarlık binası ve mahalle konağının eski ve kullanışsız durumda olduğu bilgisini almasının ardından gerekli çalışmaların yapılması için Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne gerekli talimat vererek çalışmaları başlattı.


Nazilli Merkeze bağlı ve Nazilli Belediyesinden hizmet alan mahallenin öncelikle eski ve kullanışsız durumda olan mahalle konağı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tadilata alındı. Yapılan tadilat çalışmalar kapsamında konağın eskiyen kapı ve pencereleri yeniledi. İç ve dış boyaması gerçekleştirilerek vatandaşların kullanımına sunuldu. Muhtarlık hizmet binası olmayan mahalleye günümüz şartlarına uygun bir muhtarlık binasının yapımına başlayan Nazilli Belediyesi binanın temellerini atarak çalışmalarını hızlandırdı. Nazilli merkez ve diğer mahallerde yapılan muhtarlık binalarına benzer yapıda gerçekleştirilecek olan Muhtarlık hizmet binasının içerisinde muhtar çalışma ofisi, bekleme odası, mutfak ve tuvalet yer alacak.


Çalışmaları hızla devam eden Muhtarlık hizmet binasının en kısa sürede bitirilerek hizmet vereceğini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi en uzaktaki mahalleye bile hizmet götürdüğünü ifade ederek, “Uç beylerimiz olan muhtarlarımızın hizmet ortamını daha iyi hale getirirsek onların daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmuş oluruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mahalle konağında da tadilat çalışmasında bulundular birçok kişinin uğrak yeri olan bu mahalle konağımızı Aşağı Yakacık’a yakışır hale getirdik. İnşallah muhtarlık binamızı da en kısa sürede bitirip hizmete açacağız” dedi.


Hürriyet


Geri Dön