20 / 04 / 2024

Nazilli'nin ilk AVM'Sİ Bamboo Nazilli Karakaşlar Group imzası taşıyor!

Nazilli'nin ilk AVM'Sİ Bamboo Nazilli Karakaşlar Group imzası taşıyor!

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Karakaşlar Group' 9'uncu AVM projesini Nazilli'de hayata geçiriyor..



Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Yeni açılan avmlerin açılışından birkaç ay sonra kapanmasının beraberinde getirdiği, AVM yatırımlarının karlı mı karsız mı tartışmaları sürerken Yusuf Kemal Karakaş yönetim kurulu başkanı olduğu Karakaslar Group çatısı altında ardı ardına AVM yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyor. 


EGE'NİN AVM KRALI 

2003 yılında Söke'de ilk alışveriş merkezi yatırımını gerçekleştirerek sektöre adım atan Yusuf Kemal Karakaş, 8. AVM'sini geçtiğimiz yıl Festiva Outlet Uşak olarak, hizmete açtı. Sektöre girdiği tarihten bu yana neredeyse ortalama bir buçuk yıl da bir avm yatırımına imza atan Karakaş'a "Ege'nin AVM Kralı" desek yanlış olmaz. 


SAYISAL OLARAK EN ÇOK OUTLET AVM'YE SAHİP KURUM 

9. AVM yatırımı olan Bamboo Nazilli Alışveriş Merkezi inşaatının yapımını hızlı bir şekilde devam ettiren Karakaş, 2016 yılının ilk çeyreğinde açılış gerçekleştirecek. 

Sayısal olarak en çok Outlet AVM'ye sahip kurum olma ünvanına sahip Karakşalar Group, Bamboo Nazilli AVM ile bu ünvanını korumuş hatta garanti altına almış olacak. 


AVM YATIRIMLARI DEVAM EDECEK 

Karakaşlar Group'un açılışını gerçekleştirdiği her AVM projesinin kısa sürede popüler olmasının altındaki nedenleri, lokasyon seçimindeki hassasiyetlerine, fizibilite aşamasındaki itinalı çalışmalarına ve bölge halkının gereksinimlerini tam manası ile karşılayacak unsurlara yer vermelerine bağlayan Yusuf Kemal Karakaş AVM yatırımlarının artık karlı olmadığı görüşüne katılmadığını ve bu alanda yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti. 


Markaların uygun fiyatlarla tüketici ile buluştuğu adresler Birçok ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı Karakaşlar Group alışveriş merkezleri, markaların uygun fiyatlarla tüketici ile buluştuğu adresler haline geldi. Alışveriş merkezlerinin canlılığı ve ekonomik hareketliliği AVM'de faaliyet gösteren kurumları da mutlu ediyor diyen Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş ile sektörü ve yatırımlarını konuştuk. 


-Karakaşlar Group ne zamandır sektörde? 

Uzun yıllardır ticaret hayatının içerisindeyiz. Gıda ve inşaat sektöründe yakaladığımız başarıyı bugün alışveriş merkezi yatırımları ile devam ettiriyoruz. Alışveriş merkezi yatırımımızın ilk üçünü Aydın Söke'de yaptık. Gerçekleştirdiğimiz bu alışveriş merkezi yatırımlarımızın başarısı bizim bu alandaki yatırımlarımızın hızlanmasını sağladı. 


Alışveriş yatırımlarımızı gurubumuzun bünyesinde bulunan Karakaşlar Yapı kurumsal çatısı altında gerçekleştiriyoruz. Karakaşlar Yapı olarak, şimdiye kadar 3 tanesi Söke'de olmak üzere, Muğla, Kütahya, Susurluk, Salihli ve Uşak'da toplam 8 Outlet Alışveriş Merkezi kurduk. 


60 MİLYON ZİYARETÇİMİZ VAR 

Faaliyette olan AVM'lerimiz de her yıl 60 milyon üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı başardık, böylece Outlet mağazalarımızdaki iş ortaklarımızı oldukça memnun ettik. 2014 yılı rakamlarına göre toplam 200 bin metrekare kiralanabilir alışveriş merkezi inşaat projesi geliştirdik. 

500'ün üzerinde kira sözleşmesinin sonucuna vardık Karakaşlar Group olarak kurduğumuz alışveriş merkezleriyle hep daha çok kitleyi hedefliyoruz. Herkes için erişilebilir olanı bölgeye uyarlıyor; gerçekleştirdiğimiz bütün mekânları yatırımcıların kazancına ve halkın keyfine dönüştürüyoruz. Kurmuş olduğumuz AVM'lerin kiralama ve yönetimini Petek Yönetim Şirketimizle aktif olarak üstlenmekteyiz. 

Karakaşlar Group olarak daha çok kitleye ulaşarak, herkes için erişilebilir olmayı hedefliyoruz, sadece alışverişin merkezi değil, bir eğlence ve yaşam merkezleri inşa ederek halkımızın yaşam kalitesini yükselterek, hayatlarına konfor katan alışveriş merkezleri açmayı amaçlıyoruz. 

Festiva outlet alış veriş merkezlerimiz, faaliyette bulunduğu yerlerde, pek çok güçlü markanın içinde olduğu, civar halkı için eğlence ve alışverişin bir arada olduğu sosyal birleşme alanları haline geldi. 


KARAKAŞLAR GROUP AVM YATIRIMLARI

• Ege Outlet-1 • Ege Outlet-2 • Priene Söke Outlet • Festiva (Ulusoy) Outlet Susurluk • Festiva Outlet Muğla • Kütahya Outlet Park • Festiva Outlet Salihli • Festiva Outlet Uşak 


Milliyet ek


Geri Dön