25 / 04 / 2024

''Ne zaman altın almalıyım?'' sorusuna ünlü ekonomistten hemen yanıt geldi! Alım için işte bu seviye

''Ne zaman altın almalıyım?'' sorusuna ünlü ekonomistten hemen yanıt geldi! Alım için işte bu seviye

Altın almak isteyenler '' Ne zaman altın almalıyım'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ünlü ekonomist  Belgin Maviş yatırımcılar için altında alım seviyesini açıklayarak rakam verdi...



ALIM İÇİN BU SEVİYE...

Ünlü ekomoist Belgin Maviş altın almak isteyen yatırımcıları alım seviyesi vererek şu sözlerle uyardı: ''Gram altında ilginç gelişmeler var. Özellikle ortalamalara baktığımızda 200 günlük ortalamalar 900 seviyesine yaklaştı..Dolayısıyla 1.000 lira ve altına geri çekilme olasılığı olursa bu gram altında alış fırsatı olacak..

Tarihi rekor zirvesi 1.060 lira dolayısıyla 1.023 liralar seviyesinde olduğumuzu düşünecek olursak yeni bir rekor gelebilme ihtimali de var.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön