20 / 04 / 2024

Necip Kalkan: Uzundere'de yaşam standardı yükselecek!

Necip Kalkan: Uzundere'de yaşam standardı yükselecek!

Necip Kalkan, İzmir Uzundere'de bulunan TOKİ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların dertlerini dinleyen Kalkan, Söz verip kaybolan başkan olmayacağım" dedi.




AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan, Uzundere'de bulunan  TOKİ  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların dertlerini dinleyen Kalkan, Söz verip kaybolan başkan olmayacağım" dedi. 

Tam gün ziyaret İki seçim bürosu açtıktan sonra Limontepe'deki pazaryerinde vatandaşlarla buluşan, Üçkuyular'da kahvehane toplantıları ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Kalkan, günün son ziyaretini Uzundere'deki TOKİ konutlarına yaptı. Uzundere TOKİ Konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Kalkan, bugüne kadar TOKİ konutlarında yaşayanlara verilen sözlerin tutulmadığını vurguladı. Kalkan, "Bundan sonra TOKİ'de yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartları yükselerek kaliteli yaşama kavuşacaklar. Bu sözümü en kısa zamanda yerine getireceğim" dedi. ¦


Milliyet Ege


Geri Dön