26 / 04 / 2024

Necip Nasır öncülüğünde Güçsan Yapı Anonim şirketi kuruldu!

Necip Nasır öncülüğünde Güçsan Yapı Anonim şirketi kuruldu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. İzmir inşaat sektöründe çok ortaklı dönem başlatıldı...



İzmir'deki müteahhitlerin kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol oynamak ve katma değerin kentte kalması yönündeki güçbirliği çabaları meyvelerini verdi. Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, GÜçsan Yapı A.Ş.'yi kurdu. Önceliklerinin İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri olacağını belirten Nasır, çok ortaklı şirketin aynı zamanda kentin cazibe merkezi olan bölgelerdeki inşaat ve yurt dışındaki büyük altyapı projelerinde de ortak hareket ederek katma değerin İzmir'de kalması yönünde çalışmalar yapacağını söyledi. 


Nasır sözlerine şöyle devam etti: 'Kaybedecek zaman yok' "İzmir'in kaybedecek zamanı yok. Kentsel dönüşüm, sosyal boyutlarıyla bütüncül bir yaİdaşunla ele alınacak büyük bir değişimi ifade ediyor. Biz İzmirli müteahhitler olarak üzerimize düşeni yaptık. İzmir'e dışarıdan gelmek isteyecek çok büyük inşaat şirketleri ve grupların varlığını da dikkate alarak, mega projeler yaratabilecek finansal yapıyı ve çok ortaklı sistemi hayata geçirdik. Yerel yönetimlerden plan çalışmalarını hızlandırmalarını ve kentsel dönüşüm sürecini başlatacak altyapı hazırlıklarını bir an önce başlatmalarını bekliyoruz."


Hürriyet Ege





Geri Dön