29 / 03 / 2024

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.



AK Parti  İzmir  Milletvekili Necip Nasır, 30 Ekim tarihli İzmir'de meydana gelen depreme yönelik açıklamalarda bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; Nasır deprem sonrasında hayata geçirilen çalışmaların hızla bir şekilde ilerlediğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: 

Necip Nasır dan İzmir deprem konutları açıklaması!

“30 Ekim depreminden sonra hükümet yerel yönetimleriyle birlikte millet olarak tek yürek halinde depreme müdahale etti, deprem travması yaşamış, aileleri vefat etmiş vatandaşlarımıza maddi manevi anlamda her türlü desteği verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı depremde yıkılan yerleri benzeri görülmemiş bir hızla 30 Ekim’den sonra zemin etüd çalışmalarını ve diğer proje safhalarını iyi bir şekilde dizayn etti. Süreç boyunca hızlı bir şekilde ihaleler gerçekleştirildi. En son teknoloji kullanarak tamamlanacak konutlar, Ağustos Eylül ayı itibarıyla da hak sahiplerine teslim edilecek” dedi. Nasır, “Deprem gibi hayati meseleler siyaset üstüdür, her türlü siyasi hesap ve beklentinin dışında, konuşulması, halkımız için işbirliği ve dayanışma içinde çalışılması gerekir” 

İzmir'in kentsel dönüşümde zaman kaybetme lüksü yok!


Geri Dön