25 / 04 / 2024

Necla Katmerci ve Yılmaz Katmerci 20 milyonluk villayı paylaşamadı!

Necla Katmerci ve Yılmaz Katmerci 20 milyonluk villayı paylaşamadı!

20 milyon lira değerindeki "Katmerci Villa"yı paylaşılamadı. İddiaya göre; Yılmaz Katmerci "Villa benim" diyerek villayı şoförünün üzerine geçirdi. Necla Katmerci ise "Aile konutudur. Villa çocuklarımın" diyerek villanın satışının hukuk dışı olduğunu öne




Necla Katmerci, boşanmak isteyen eşi Yılmaz Katmerci'nin yaptığı villa satışının iptali için mahkemeye başvurdu


Katmerci Holding'in sahibi Yılmaz Katmerci, 37 yıllık eşi Necla Katmerci'ye "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanma davası açtı. Necla Katmerci ise işadamının kendisinden 28 yaş küçük bir kadınla birlikte olduğunu iddia ederek, 2 milyon lira maddi ve 20 bin lira da aylık nafaka talebinde bulundu. Dava, Yılmaz Katmerci'nin eşine 3 milyon lira tazminat, aylık 20 bin lira yoksulluk nafakası ödemesi kararıyla 2010'da bitti. Ancak Necla Katmerci, mahkemenin verdiği 10 günlük itiraz süresini kullanarak "Boşanmak istemiyorum" dilekçesi verdi. Çiftin boşanması gerçekleşmedi. 


VİLLA SORUN OLDU 

Bu sürede çift, İstanbul Çengelköy'deki 20 milyon lira değerindeki "Katmerci Villa"yı paylaşamadı. İddiaya göre; Yılmaz Katmerci "Villa benim" diyerek villayı şoförünün üzerine geçirdi. Necla Katmerci ise "Aile konutudur. Villa çocuklarımın" diyerek villanın satışının hukuk dışı olduğunu öne sürdü. "Muvazaalı satış" gerekçesiyle "tapu iptali" davası açtı. İstanbul Anadolu Adliyesi Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Necla Katmerci, "Eşim Yılmaz Katmerci ile 1973'te severek evlendik. Evliliğimizde iki oğlumuz dünyaya geldi. Evlilik içerisinde Çengelköy'den arsa aldık. Arsa üzerine 1998'de 'Katmerci Villa' isimli bir konut yapılmıştır. Bu konut aile konutu olmuştur. Eşim Yılmaz Katmerci'nin başka kadınlarla gayri meşru ilişkisinin olduğunu öğrendim. Şiddetli geçimsizlik ortaya çıktı. Ancak iki oğlum ve ben bu konuttan hiç ayrılmadık. 40 yıldır süren evliliğimiz içerisinde şiddet ve tehditler yüzünden aramızda uzun süren tartışmalar yaşandı. Bu tartışmalar yüzünden Yılmaz Katmerci hakkında 'evden uzaklaştırma' kararları alınmıştır" dedi. Yılmaz Katmerci'nin hukuk dışı satış yaptığını iddia eden Necla Katmerci, "Eşim, benim ve çocuklarımın rızası dışında villanın satışını muvazaalı olarak şoförünün üzerine yapmıştır. Lüks villayı paravan şirket olarak kullandığı şirkete 130 bin liralık cüzi bir rakamla satışını gerçekleşmiştir. Satış gerçek dışı ve hatalıdır" diyerek tapunun iptali istedi. Aile konutunun habersiz satılamayacağını iddia eden Necla Katmerci, villa üzerine ihtiyati tedbir konulmasını talep etti. 


Sabah


Geri Dön