28 / 03 / 2024

Necmi Yılmaz, Tuğcan Otel Genel Müdürü oldu!

Necmi Yılmaz, Tuğcan Otel Genel Müdürü oldu!

Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Tuğcan Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Necmi Yılmaz, bölgede büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek dört mevsimde turizme açık bir yapıya sahip olduğunu söyledi.



24 yıllık otelcilik ve idarecilik tecrübesinin gerek Gaziantep’in gerekse bölge turizminin gelişmesi yönünde kullanacağını ifade eden Tuğcan Hotel Genel Müdürü Necmi Yılmaz daha önce de Genel Müdür olarak Altis Golf Resort, Letoonia Golf Resort , Club Blue Waters, Club Phasselis, Grand Otel Tarabya, Merit İnternetional, Wow Topkapı Palace, Dedeman Hotels , Sürmeli Hotels ve Ramada Hotels de görev yaptı. 9 Eylül Üniversitesi Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Bölümünden mezun olan Yılmaz, Essex Üniversitesi’nde İşletme masterini yaptıktan sonra yurda dönmüş ve sektörün önde gelen otellerinde genel müdür olarak görev yaptıktan sonra Gaziantep’e transfer edilerek Tuğcan Hotel Genel Müdürlüğü görevine getirildi.


Genel Müdür Yılmaz, Gaziantep ile ilgili şu ifadeleri kullandı, “Sanayisi, tarihi dokuları ve sahip olduğu değerlerle dikkat çeken Gaziantep’in turizm alanında istenilen noktaya gelmesi yönünde tecrübe ve bilgi birikimlerimizi kullanarak bu kentin insanlarına hizmet etmek istiyorum. Özellikle şu anda turizm sektörüne yönelik faaliyet gösteren beş yıldızlı ve turistik otel yöneticileriyle bir araya gelerek oteller birliğinin oluşturulması ve sektörde ortak aklın hakim olmasını sağlayacağız. Diğer meslektaşlarımızla birlikte Gaziantep’in turizm yelpazesinde yer alan bütün çeşitliliklerden istifade etmesini ve yılın 12 ayı bölgeye ve kentimize farklı etkinlikler adı altında turistlerin gelmesinin sağlanmasına çalışacağız. Gaziantep çok önemli bir kongre merkezi, inanç ve kültür turizminin etkin olduğu bir kültür başkenti, markalaşmış fuarlarıyla Türkiye’nin fuar kentlerinden birisi haline gelmesi için gerek sektörümüzde görev alan arkadaşlarımız, gerekse ortak akıl çerçevesinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışacağız.” dedi.


Tuğcan Hotel’le ilgili de bir değerlendirme yapan Yılmaz “Bölgenin ilk beş yıldızlı oteli olma özelliğiyle yirmi yılı aşkın bir süredir hizmet veren ve adıyla markalaşan böyle güzel bir otelde görev yapmak benim için onurdur. Genç dinamik güzel bir kadrosu var. Kısa bir süre içerisinde ekip arkadaşlarımızla uyum sağlayarak konuklarımıza en iyi, en mükemmel hizmeti vermek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Milliyet


Geri Dön