20 / 04 / 2024

Nef'in Manhattan projesi MIPIM'de ödül getirdi!

Nef'in Manhattan projesi MIPIM'de ödül getirdi!

Nef, Manhattan’da inşa edeceği konut projesi ile Architectural Review Future Projects Ödül’ne değer görüldü. Nef, “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünün sahibi oldu.



Timur Gayrimenkul markası Nef, Manhattan’da inşa edeceği konut projesi ile MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödül’ne değer görüldü.


“Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünü alan Nef, ABD’nin en iyi mimarlık ofisleri arasında gösterilen Perkins and Will ile ortak yürüttüğü projesine 210 milyon dolar yatıracak. Yurtdışındaki ilk projeleri hakkında bilgi veren Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Proje Manhattan’daki yaşamı ve insanların ihtiyaçları gözlemlenerek tasarlandı. New York’un yüksek katlı binalarında sosyalleşme imkanı bulamayan ve genelde bireysel hayatlar yaşanan bu şehre yeni bir nefes getirmeyi amaçlıyor” dedi.


FRANKURT TEKLİFİ 


MIPIM Fuarı kapsamında yatırımcılar konferansına sponsor olduklarını anlatan Timur Erden, “Fransa’da 40 yatırımcı fon ile buluştuk. Bizim için en verimli fuar oldu” dedi. Görüştükleri 40 fonun 500 milyar dolarlık gayrimenkul yönettiklerini söyleyen Timur, Almanya’nın Frankfurt şehrinde proje geliştirmek için bu ülkenin en büyük 5 müteahhitinden birisinden teklif aldıklarını dile getirdi. Timur, MIPIM’de görüştükleri fonlar arasında Singapur, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri, Hollanda gibi devlet varlıkları yöneten fonların olduğunu kaydetti.


Gülistan Alagöz / Hürriyet





Geri Dön