19 / 04 / 2024

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.




Ataköy, Bahçelievler, Levent, Topkapı, Basın Ekspres, Sancaktepe, Kağıthane, Merter, Kemerburgaz gibi merkezi lokasyonlarda bulunan Nef projelerindeki mağaza ve ofislerini açık artırma ile satışa sunuyor. Açık artırma, 21 Aralık Perşembe günü saat 13:00’te Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; TURYAP tarafından düzenlenen ve ticari gayrimenkul danışmanlığını JLL’in üstlendiği açık artırmaya, www.turyap.com.tr adresinden online olarak katılınabildiği gibi; 13 ilden de canlı yayınla katılım sağlanabilecek. 

 

Satışa çıkarılan ticarilerin fiyatları 290 bin lira ile 10 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor. Nef ticari gayrimenkullere 2023’e kadar garantili kira desteği sağlıyor. 

 

Nef projelerindeki mağaza ve ofisler, peşin ödemede fiyat avantajı yanı sıra, yüzde 10’dan başlayan peşinatlar ve 36 aya varan vadeli ödeme planlarıyla yatırımcılarla buluşacak.

 


Geri Dön