29 / 03 / 2024

Neo Yapı Anadolu'ya açılacak!

Neo Yapı Anadolu'ya açılacak!

Neo Yapı Anadolu'ya açılacak. İSTANBUL Bolluca’ da 550 bin metrekarelik alanda bahçeli villa projeleri hayata geçiren Neo Yapı, müstakil konut projelerini Anadolu illerine de taşıyacak.



Gaziantep, Samsun ve Sinop illerini incelediklerini belirten Neo Yapı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Aydın, önümüzdeki yıl da Bodrum’da proje hayata geçireceklerini söyledi. Bolluca’daki Neo İstanbul projesinin Kuzey İstanbul’un en büyük yatay projesini hayata geçirdiklerini belirten Aydın, “2007 yılında inşaatına başladığımız ve 7 etaptan oluşacak olan NeoGölpark İstanbul’da, ticari alan ‘NeoCenter’ı ve beşinci mahalleyi satışa sunuyoruz. Biz projemizde her etabı bir mahalle olarak adlandırdık. İlk dört mahallemizin satışları tamamlandı ve üç mahallemizde yaşam başlamış durumda” dedi. 7 bin 500 metrekare alanda yer alan NeoCenter’da 10 adet dükkan ve 26 studio ofis yer alıyor. Projenin beşinci mahallesi olan Cevizlik Mahallesi’nin ilk bölümünde ise 39 villa yer alıyor. Villaların fiyatı ise 1 milyon 300 bin liradan başlıyor. Her dairenin ortalama 550-600 metrekare bahçeye sahip olduğu Neo İstanbul’un 2017’de tamamlanması hedefleniyor. 


YÜZDE 100 YERLİ OLACAK


Kuzey İstanbul’da arsa yatırımları olduğunu ve yeni projeler planladıklarını söyleyen Kadir Aydın, “Şuan projelerimizde yüzde 85 oranında yerli malzeme kullanıyoruz. 2016’ya kadar yüzde 100 yerli üretim yapmayı hedefliyoruz” dedi. Aydın, İstanbul’da bahçeli müstakil evlere talep olduğunu ancak arsa maliyetleri nedeniyle bu projelerin yapılamadığını dile getirdi.


Hürriyet


Geri Dön