19 / 04 / 2024

Netplus Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Netplus Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Yağcı, Ayhan Karakaş ve Muhammet Taşkın ortaklığında kuruldu. 



Netplus Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Yağcı, Ayhan Karakaş ve Muhammet Takın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Netplus Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardanher türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. 2-Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 3-Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 4-Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. 5-Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliginin...... ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön