29 / 03 / 2024

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.



Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temelleri düzenlenen törenle atıldı. Törene Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Davut Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Köçer, akademik ve idari personel, öğrenciler ile davetliler katıldı. 


Törenin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Kılıç, "Üniversitemizde göreve başladığım günden bugüne pek çok temel attık. 


Bugün yine böyle güzel bir günde burada üniversitemize kazandıracağımız 'Öğrenci Yaşam Merkezi'miz ile 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binasının temel atma töreni için bir araya geldik. Bütün bu yapılan yatırımlar geleceğimiz olan öğrenciler içindir" dedi. 


'Başarılı olun' 

Hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür eden ve öğrencilere seslenen Rektör 

Kılıç, şunları söyledi: "Sosyal, kültürel ve bilimsel alanda ortaya koyacağınız başarılarınızla gerek üniversitemizi ve şehrimizi, gerekse ülkemizi daha yükseklere taşıyacağınıza inancım tamdır. Üniversitemizin bugünlere gelmesinde büyük katkıları bulunan hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın konuşmalarının ardından binaların temelleri atıldı. 



Milliyet Konya


Geri Dön