18 / 04 / 2024

Nevşehir Külliye inşaatı ne zaman bitecek?

Nevşehir Külliye inşaatı ne zaman bitecek?

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi’nin projelendirdiği Nevşehir Külliye inşaatında incelemelerde bulundu. Ünver, Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliğinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.



Nevşehir Belediyesi’nin himayesinde ve Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin hayırsever vatandaşların destekleri ile devam eden Nevşehir Külliyesi’nin devam eden inşaat çalışmalarına ilişkin olarak Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in gelişim düzeyinde Külliye’nin hizmete kazandırılmasının önemli kazanımlar ortaya çıkartacağını belirtti.

Külliye ile birlikte Nevşehir’in en büyük camiine kavuşmanın da ötesinde, Konferans salonu, Gasilhane, Gusulhane, Abdesthane gibi müştemilatlarında yapılandırılacağı Nevşehir Külliyesi’nin şehir estetiğinin etkin şekilde ortaya çıkartılmasında önemli bir mihenk taşı olacağını ifade eden Ünver, Külliye’nin en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulması için gereken çalışmaların Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliğinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.



Hürriyet 


Geri Dön