26 / 04 / 2024

New Drita fiyat!

New Drita fiyat!

Firma: ND Holding

Proje: New Drita

Yaşamın başladığı New Drita Mimaroba Evlerinde yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor. Büyükçekmece New Drita fiyat listesi kapsamında konutlar 222 bin TL ile 289 bin TL arasında değişiyor...



Satış sürecinin devam ettiği  New Drita  projesi İstanbul Büyükçekmece'de konumlandırılıyor. 9 bin 930 metrekare arsa alanına sahip olan New Drita Büyükçekmece Konutları  ND Holding  imzası ile yükseliyor. New Drita fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


Toplamda 128 adet daireden meydana gelen New Drita Mimaroba projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Mimaroba New Drita satış ofisi ile 444 63 93 no'lu telefon ile irtibata geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


8 blok halinde yükselen New Drita Büyükçekmece Evlerinde projesinin yüzde 70'i yeşil olan olarak tasarlandı. Yaşamın başladığı New Drita Evlerinin sosyal imkanları arasında çocuk oyun parkı, yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. New Drita fiyat listesi şöyle:


New Drita Mimaroba fiyat listesi:

New Drita fiyat bilgisine göre projede yer alan daireler minimum 222 bin TL'den, maksimum ise 289 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


New Drita Mimaroba nerede?

Mimaroba New Drita ulaşım adresi : Mimar Sinan Merkez Mah. Hürriyet Cad. No: 37 Büyükçekmece - İstanbul


New Drita Mimaroba iletişim

Telefon: 444 63 93

Web Adresi: www.newdrita.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön