26 / 04 / 2024

Newjoy İzmit'te şube açtı!

Newjoy İzmit'te şube açtı!

Çocuk ve genç mobilyasının tanınmış markalarından New Joy'un Türkiye genelindeki 25. şubesi dün İzmit'te açıldı. Açılışa yönetim kurulu başkanı Birol Öner,satış koordinatörü Sinan Karabaş,firma yetkilileri Cüneyt Üzer ve Murat Taşyürek de katıldı.




Bebek-Çocuk ve genç odası üzerine satış yapan Newjoy firmasının şubesi İzmit'te düzenlenen tören ile hizmete girdi Çocuk ve genç mobilyasının tanınmış markalarından New Joy'un Türkiye genelindeki 25. şubesi dün İzmit'te açıldı. Özzaim Mobilya çatısı altında faaliyet gösterecek New Joy'un açılışına, firmanın yönetim kurulu başkanı Birol Öner,satış koordinatörü Sinan Karabaş,firma yetkilileri Cüneyt Üzer ve Murat Taşyürek de katıldı. Cemal Özzaim ve eşi Seyhan Özzaim'in sahibi olduğu Özzaim Mobilya'nın bünyesinde faaliyet gösterecek New Joy'un açılışına çok sayıda davetli de katıldı. İzmit Körfez Mahallesi İzzet Uzuner Sokak Real AVM yanı adresinde faaliyet gösterecek 5 katlı mağazada, çocuk ve genç grupları, birbirinden farklı aksesuarlar satışa sunuldu. 

Açılışa özel, tüm ürünlerde yüzde 20 oranında özel indirim uygulanıyor. New Joy Türkiye'nin sahibi Birol Öner, bir çocuğun odaksında isteyeceği her türlü malzemenin mağazada bulunduğunu belirtti, tüm ürünlerin TÜV GS standardında olduğunu aktardı. Özzaim ailesi, açılışa katılanlarla yakından ilgilendi, mağazayı gezdirdi. 


Derince Ekspres


Geri Dön