23 / 04 / 2024

NG Residence satışa çıktı! 2018'de teslim!

NG Residence satışa çıktı! 2018'de teslim!

Firma: NG Kütahya Seramik Grubu

Proje: NG Residence

NG Residence İstanbul lokasyonu, konsepti ve yüksek yaşam standartları ile çok önemli fırsatlar sunuyor. 500 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilecek olan proje 2018 yılının sonbaharında tamamlanacak.



NG Grubu’nun  prestij projesi  NG Residence  İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı. 

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!

İstanbul’un en hızlı gelişen, değer yaratan lokasyonlarından biri olan Basın  Ekspres Yolu’nda yer alan projede, birbirine paralel yükselen iki simetrik formlu kulede: Yirmisekiz  katlı 5 yıldızlı Marriot İstanbul West oteli, 3200 kişilik dev kongre merkezi ve 276 adet residence konut ile 4 Penthouse’un yer aldığı 26 katlı Residence bulunuyor. Prestijli bir çok projenin ortasında yer alan NG Residence İstanbul, 132 bin metrekare inşaat alanına sahip. 

 

2018 Sonbaharında teslim

NG Residence İstanbul basın toplantısında konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Grubu’nun sanayiden gelen güç ve turizmden gelen hizmet anlayışının yansıtıldığı NG Residence ve 5 yıldızlı otel  projesinin 500 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirileceğini söyledi. Güral, bölgenin değişen ve gelişen çehresini bütünleyen 5 yıldızlı otel, kongre merkezi ve rezidanstan oluşan 2018 yılı sonbaharında tamamlanacak projeyi hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şöyle devam etti:

“NG Residence’ı tasarlarken ana hedefimiz, kapsamı ve sunacağı olanaklar ile örnek bir proje yaratmaktı. Grubumuzun 55 yıllık sanayi tecrübesi ve bu tecrübenden aldığı güç ile turizm sektöründen gelen bilgi ve misafirperverlik anlayışını birleştireceğimiz bir yatırımı hayata geçirmekti. NG Residence İstanbul'da günümüz modern yaşam anlayışı ile sahip olunacak konforlu bir yaşam sunuyoruz”.

 

NG Residence satışa çıktı! 2018 de teslim!

 

 

Yatırımcı talepleri ilk günden gelmeye başladı

 

Projenin bir çok önemli özelliğe ve avantaja sahip olduğunu ve yatırımcı taleplerinin gelmeye başladığını vurgulayan Güral şunları söyledi: 

 

“Konforun yaşam halini sunacağımız  bu seçkin projemize sadece İstanbul’dan değil, Türkiye'nin çeşitli illerinden ve yurtdışından yatırımcı talepleri olduğunu da belirtmek istiyorum. Lansman öncesi NG Grubu’nun kalite anlayışını yakından tanıyan sınırlı bir çevreye yaptığımız ön satış duyurusunun sonucunda projenin yüzde 30'unun satışını gerçekleştirdik. Yerli ve yabancı yatırımcıların bu ilgisi hem ülkemiz hem de projemiz adına bizleri mutlu ediyor.”

 

Gelişen merkezi lokasyon

 

NG Residence İstanbul konumu itibariyle E5 Karayoluna 5 kilometre,  Atatürk Havalimanı’na 7 kilometre, yeni yapılan 3. havalimanına ise 30 kilometre mesafede  yer alıyor. NG Residence İstanbul'a 200 metre mesafede metro istasyonu bulunuyor.

 

NG Residence İstanbul projesinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere 2 daire tipi bulunuyor . 1+1 daireler 62-88 metrekare arası, 2+1 daireler 69-130 metrekare arasında planlanmış. 

 

Projede, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları ve çok amaçlı bir spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetleri de  yer alıyor.

 

Ziraat Katılım Bankası, Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası ile anlaşmaların olduğu projede, 36 ay 0 faiz veya 0,99 faiz oranları ile banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. 

 

 

 

NG Residence Güneşli iletişim

Telefon : 0212 452 77 77

Web : http://ngresidence.com/

 

 

Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

 

Birbirine paralel iki simetrik formdaki kuleden oluşan projeye 500 milyon lira yatırım yapılması öngörülüyor. Projedeki 28 katlı kule 5 yıldızlı otelle hizmet verecek. Diğer kule ise 3 bin 200 kişilik kongre merkezi, 276 adet residence ve 4 penthouse’un olduğu 26 katla yükselecek. 

 

İnşaatta 10’uncu kata kadar geldiklerini anlatan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, projenin ‘vazo’ formunda tasarlandığını söyledi. Güral, “NG Kütahya Porselen olarak bizim en çok beğenilen ve tercih edilen vazomuzun formunu projemizin tasarımında kullandık” dedi. 

 

Yüzde 30’unu sattı

Projede brüt metrekare fiyatlarının 7 bin liradan başladığını belirten Güral, daire fiyatlarının ise 500 bin liradan başladığını dile getirdi. 2018 yılı sonbaharında teslim edilmesi planlanan NG Residence İstanbul projesinde rezidansların 1+1 ile 2+1 olarak konumlandırıldığını vurgulayan Güral, “Projemize sadece İstanbul’dan değil, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurtdışından yatırımcı talepleri var. Lansman öncesi NG Grubu’nun kalite anlayışını yakından tanıyan sınırlı bir çevreye yaptığımız ön satış duyurusunun sonucunda projenin yüzde 30’unun satışını gerçekleştirdik” diye konuştu. 

 

Güral, arsanın kendilerine ait olduğunu belirterek hem bölgede, hem de Sabiha Gökçen Havalimanı etrafında arazi stokları olduğunu dile getirdi. Şehrin çeşitli noktalarına da yeni projelere baktıklarını anlatan Güral, “NG markasıyla gayrimenkul sektöründe ilerleyeceğiz. Bugüne kadar sanayi işlerimiz nedeniyle 1 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptık ama hepsi fabrikalarımızdı. Şimdi bu anlamda ilk projemizi yapıyoruz ancak son olmayacak” dedi.

 

Otel için Marriott’la anlaştı

Marriott markasıyla bir franchise anlaşması yaptıklarını belirten Erkan Güral, Marriott’ın markasını projedeki otele taşıyacağını ifade etti. Binaların altında da 9 kat olduğunu anlatan Güral, çeşitli yaşam alanları ve otoparkların oluşturulduğunu söyledi. Ayrıca proje, özellikle Amerika’da uygulanan ve deprem gerçeğine karşı önlem niteliği taşıyan ‘performans analizi’ sistemi de baz alınarak oluşturuldu. Buna göre 14 farklı senaryoya göre proje statik açıdan dizayn edilerek hayata geçiriliyor.  

 

Milliyet/Duygu Erdoğan

 

 

Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

 

Sanayi alanında yatırımları ile bilinen NG Grubu, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. NG Residence markası ile ilk projesini İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda seçen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Baskanı Erkan Güral, 500 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. Projelerini, tasarlarken en çok tercih edilen vazo ürünlerinden ilham aldıklarını ve vazo formunda 2 kule hayata geçirmeye karar verdiklerini belirten Güral, 55 yıllık sanayi tecrübelerini kullandıklarını söyledi.

 

DEVAMI GELECEK

 

Erkan Güral projeleri için şunları söyledi: “NG Residence İstanbul, Basın Ekspres Yolu’nda birbirine paralele iki simetrik formda kuleden oluşuyor. 28 katlı kulede 5 yıldızlı otel ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezi olacak. 26 katlı kulede ise 276 adet 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunacak. Otel için Marriot markası ile anlaştık. Şu an inşaatta 10. kata geldik ve 2018’de bitirmeyi hedefliyoruz.” Daha önce kendilerine ait fabrika binalarını inşa ettiklerini ve 1 milyon metrekare inşaata imza attıklarını kaydeden Güral, ilk kez yapıp satacakları bir gayrimenkul projesi geliştirdiklerini belirtti. 1 yıl ön çalışma yaptıklarını ve lokasyon seçimi için araştırmalar gerçekleştirdiklerini belirten Erkan Güral “Uzun bir araştırma yaptıktan sonra Basın Ekspres’i seçtik. NG Residence ilk projemiz ama son olmayacak. Ayni bölgede 2 arsamız, Sabiha gökçen Havalimanı yanında da başka bir arsamız var. Onları da değerlendirmeyi düşünüyoruz” dedi.

 

YÜZDE 30’UNU SATTI

NG Residence’de ön satış döneminde evlerin yüzde 30’unu sattıklarını belirten Güral, projede ortalama metrekare satış fiyatının 7 bin lira oldugunu ifade etti. Bölgede gayrimenkul şirketlerinin yoğun rekabeti olmasına karşılık projelerine güvendiklerini belirten Güral “Proje bitiminde evler yüzde 30 ile 40 prim yapacak” dedi. NG Residence metro istasyonuna da 200 metre mesafede. Projede 36 ay 0 faiz veya 0.99 faiz oranları ile banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor.

 

Star 

 

 

Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

 

NG Grubu, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Basın Ekspres Yolu’nda başladı. Vazoyu andıran NG Residence İstanbul, 500 milyon lira değere sahip. Proje, 5 yıldızlı otel ve rezidans blokundan oluşuyor.

 

Kütahya Porselen ve NG markalı otelleri ile hem sanayi hem de turizm sektöründe faaliyet gösteren NG Grubu, gayrimenkul sektörüne de adım atıyor. Bugüne kadar kendi sanayi tesislerini inşa etmek için 1 milyon metrekare inşaat yapan NG Grubu, İstanbul Basın Ekspres yolunda hayata geçireceği NG Residence İstanbul adındaki projesiyle gayrimenkul geliştirmeye de başlıyor. 

 

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Yıllardır direkt olarak inşaat sektörünün içindeyiz. Artık işin başka bir boyutuna geçmek istedik. NG Residence aile olarak yapıp satacağımız ilk proje olacak ancak son olmayacak. Bundan sonra gayrimenkul yatırımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kongre merkezi var

 

NG Residence, NG Grubu’nun kendi arazisi üstünde yükselecek. NG Residence İstanbul’un mimarisi grubun porselen işine atıfta bulunmak için ‘vazo’ formatında tasarlandı. 500 milyon liralık yatırımla hayata geçecek projenin 28 katlı kulesinde Marriot’un işleteceği 5 yıldızlı bir otel, 26 katlı kulesinde 276 rezidans daire ve 4 penthouse daire yer alacak.  

 

Projede 3 bin 200 kişilik kongre merkezi de bulunacak. Yaklaşık 1 yıllık çalışmanın ardından NG Residence projesini hayata geçirdiklerini belirten Erkan Güral, “Projeyi 2018 yılında tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 

 

% 30’u satıldı

 

Projeye yatırımcı taleplerinin gelmeye başladığını dile getiren Erkan Güral, “Lansman öncesinde NG Grubu’nu yakından tanıyan bir çevreye yaptığımız ön satış duyurusunun sonucunda projenin yüzde 30’unun satışını gerçekleştirdik. Yerli ve yabancı yatırımcı ilgisi oldu” diye konuştu. Güral, proje tamamlandığında yüzde 30 ile 40 arasında prim yapacağını öngördüklerini de belirtti.

 

Proje bitince metro gelecek

 

NG Residence İstanbul, 132 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projenin rezidans blokunda 1+1 ve 2+1 dairelerin yer alıyor. 1+1 daireler 66 ile 88 metrekare, 2+1 daireler 69 ile 130 metrekare arasında değişiyor. Proje konumu itibarıyla da dikkat çekiyor. Atatürk Havalimanı’na ve 3’üncü havalimanına yakın mesafede bulunan proje teslim aşamasına geldiğinde, 200 metre uzağına bir metro istasyonu da yapılacak. Metro hattı ile proje hemen hemen aynı tarihlerde tamamlanacak.

 

ERKAN Güral, Basın Ekspres Yolu’ndaki NG Residence İstanbul’da metrekare fiyatlarının brüt 7 bin lira seviyesinde olduğunu söyledi. Projedeki daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor.

 

Vatan

 

Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

 

Sanayici NG Grubu, inşaat sektörüne girdi. Konut yatırımlarına devam edeceklerini açıklayan Erkan Güral, “İlk proje için Güneşli’yi seçtik. En çok beğenilen vazomuzun formunda tasarladık” dedi

Kütahya Seramik markasıyla tanınan NG Grubu, rotayı inşaata kırdı. Üretimden satışa kadar her şeyini üstlendikleri ilk konut projesini Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçiren şirket, 500 milyon liralık yatırım yapacak. Birbirine paralel iki simetrik formda kuleden oluşan projede, kulelerden biri 28 katlı 5 yıldızlı otelle hizmet verecek. Diğer kule ise 3 bin 200 kişilik kongre merkezi, 276 adet residence ve 4 penthouse'un bulunduğu 26 katla yükselecek. En düşük metrekare fiyatının 7 bin lira olduğu projede daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor. NG Residence İstanbul'un vazo formunda inşa edildiğini söyleyen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, "En çok beğenilen ve tercih edilen vazomuzun formu olsun istedik ve ona göre şekillendirdik" dedi.

 

SANAYİDEN İNŞAATA

Projenin yapıldığı arsanın kendilerine ait olduğunu belirten Erkan Güral, hem bölgede hem de Sabiha Gökçen Havalimanı etrafında arazi stokları olduğunu dile getirdi. Ayrıca şehrin çeşitli noktalarına da yeni projeler için baktıklarını anlatan Güral, "NG markasıyla gayrimenkul sektöründe ilerleyeceğiz. Bugüne kadar sanayi işlerimiz nedeniyle 1 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptık ama hepsi fabrikalarımızdı. Şimdi bu anlamda ilk projemizi yapıyoruz ancak son olmayacak" dedi.

 

OTELİ MARRİOTT İŞLETECEK

Erkan Güral, Marriott markasıyla franchise anlaşması yaptıklarını ve oteli işleteceklerini söyledi. Binaların altında da 9 kat olduğunu anlatan Güral, çeşitli yaşam alanları ve otoparkların oluşturulduğunu söyledi. Ayrıca proje, Amerika'da uygulanan ve deprem gerçeğine karşı önlem niteliği taşıyan 'performans analizi' sistemi de baz alınarak oluşturuldu. Buna göre 14 farklı senaryoya göre proje statik açıdan dizayn edildi.

 

METREKARESİ 7 BİN LİRA

2018 yılı sonbaharında teslim edilmesi planlanan NG Residence İstanbul projesinde rezidansların 1+1 ile 2+1 olarak konumlandırıldığını vurgulayan Güral, "Burası her anlamda yaşam alanı sunuyor. Projemize sadece İstanbul'dan değil, Türkiye'nin çeşitli illerinden ve yurtdışından yatırımcı talepleri var. Lansman öncesi NG Grubu'nun kalite anlayışını yakından tanıyan sınırlı bir çevreye yaptığımız ön satış duyurusunun sonucunda projenin yüzde 30'unun satışını gerçekleştirdik" diye konuştu.

 

Sabah

 

Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı

 

Porselen, seramik, turizm gibi pek alanda faaliyet gösteren Nafi Güral (NG) Grubu da konut işine girdi. 

 

Basın Ekpspres Yolun'da yer alan proje 5 yıldızlı bir otel ve rezidanstan oluşuyor. Projenin yatırım değeri ise 500 milyon TL. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, bugüne kadar kendi şirketleri için 1 milyon metrekare inşaat yapan ailenin ilk defa satış amaçlı bir proje gerçekleştirdiğini söyledi. Birbirine paralel yükselen iki simetrik formlu kulede 28 katlı olanda 5 yıldızlı Marriot İstanbul West otelinin yer alacağını aktaran Güral, 26 katlı kulede ise 276 adet residence konut ile 4 penthouse'un yer aldığını söyledi. 2018 yılı sonbaharında tamamlanacak projeyi hayata geçireceklerini kaydeden Güral, "Projede metrekare brüt satış fiyatları 7 bin TL'den, daire fiyatları ise 500 bin TL'den başlıyor" diyerek yüzde 30'a yakın bölümü satılan projede fiyatların ise teslim tarihinde yüzde 30 ile 40 arasında düştüğünü kaydetti. 

 

Dünya

 

 

 

Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

 

 

NG Grup'tan ilk rezidans yatırımı İlk bir rezidans projesine yer alan NG Grup, 500 milyonluk yatırımla NG Residence İstanbul prejesini yükseltecek.

 

NG Grubu'nun yeni projesi olan NG Residence İstanbul, Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek. Birbirine paralel yükselen iki simetrik formlu kulede, 28 katlı 5 yıldızlı Marıiot İstanbul West oteli, 3 bin 200 kişilik kongre merkezi ve 276 adet residence konut ile 4 Penthouse'ıın yer alacak. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, rezidans ve 5 yıldızlı otel projesinin 500 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirileceğini söyledi. 2018 yılında teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Güral, "Lansman ile birlikte projenin ön satışını yaparak yüzde 30'luk bir kısmını bitirdik" dedi. 

 

İKİ DAİRE TİPİ VAR 

 

Projede 1 +1 ve 2+1 olmak üzere 2 daire tipi bulunuyor. 1 +1 daireler 62-88 metrekare arası, 2+1 daireler 69-130 metrekare arasında planlanmış. Projede, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları ve çok amaçlı bir spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetleri de yer alıyor. 

 

 

 

Karar

 

 

Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

 

İNŞAAT ve gayrimenkul sektörüne sanayicilerin ilgisi giderek artıyor. Son olarak seramik ve turizm yatınmlanyla tanınan NG Grubu, İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek 500 milyon lira değerindeki projeyle sektöre adım attı. Rezidans, otel ve kongre merkezini bünyesinde barındıran NG Residence adlı projenin tanıtım toplantısı dün yapıldı.

 

55 yıllık sanayi tecrübesi ve turizm sektöründen gelen bilgilerini birleşıtirdiklerini belirten NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, şunları söyledi:  "Geçmiş yıllarda fabrika inşaatlanmızda 1 milyon metrekarelik üretim yaptık. İlk kez yapıp satacağımız bir gayrimenkul projesi geliştiriyoruz. NG Residence'a başlamadan önce bir yıl ön çalışma gerçekleştirdik. Uzun bir araştırma yaptıktan sonra Basın Ekspres'i seçtik. NG Residence, ilk projemiz ama son olmayacak. Aynı bölgede iki arsamız daha var. Yeni arsa geliştirmenin yanında kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı gibi diğer  iş modellerini de inceliyoruz." 

 

NG Kütahya Seramik Başkanı Erkan Güral, projesinin 2018 yılı sonbahannda tamamlanacağını söyledi. 

 

28 katlı kulede 5  yıldızlı otel ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezi olacak. 26 katlı kulede ise 276 adet 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlayan projede 36 ay sıfır faiz veya 0.99 faiz oranları ile banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor.

 

Sözcü

 

Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;

 

Şirket ilk projesi için İstanbul Basın Ekspres Yolu’nu seçti. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 500 milyon lira yatırım değerine sahip projelerini tasalarken en çok tercih edilen vazo ürünlerinden ilham aldıklarını ve vazo formunda 2 kule inşa etmeye karar verdiklerini söyledi. 55 yıllık sanayi tecrübeleri ve turizm sektöründen gelen bilgilerini birleştirdiklerini belirten Güral projeleri için şunları söyledi: “NG Residence İstanbul, Basın Ekspres Yolu’nda birbirine paralele iki simetrik formda kuleden oluşuyor. 28 katlı kulede 5 yıldızlı otel ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezi olacak. 26 katlı kulede ise 276 adet 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunacak. Otel için Marriott markası ile anlaştık. Şuan inşaatta 10. kata geldik ve 2018 sonbaharda tamamlamayı hedefliyoruz.”

 

Daha önce kendilerine ait fabrika binalarını inşa ettiklerini ve 1 milyon metrekare inşaata imza attıklarını söyleyen erkan Güral, ilk kez yapıp satacakları bir gayrimenkul projesi geliştirdiklerini dile getirdi. İlk projelerine başlamadan önce 1 yıl ön çalışma yaptıklarını ve lokasyon seçimi için araştırmalar gerçekleştirdiklerini belirten Erkan Güral, “Uzun bir araştırma yaptıktan sonra Basın Ekspres’i seçtik. NG Residence ilk projemiz ama son olmayacak. Aynı bölgede 2 arsamız, Sabiha Gökçen Havalimanı yanında da başka bir arsamız var. Yeni arsa geliştirmenin yanında kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı gibi diğer iş modellerin de inceliyoruz” dedi. NG Residence’de ön satış döneminde evlerin yüzde 30’unu sattıklarını belirten Güral, ortalama metrekare satış fiyatının 7 bin lira olduğunu ifade etti.

 

Hürriyet

 
 

Haber Taraf'ta şu şekilde yer aldı

 
Sanayi ve turizmdeki faaliyetleri ile tanınan NG Kütahya Seramik Grubu, 500 milyon liralık NG Residence İstanbul projesiyle konuta girdi. İki kuleden oluşan vazo görüntüsündeki projede rezidans ve otel bulunuyor. Projede rezidanslann brüt metrekare satış fiyatı 7 bin TL'den başlıyor. 
 
Basm Ekspres yolu üzerinde yükselecek olan NG Residence İstanbul projesinde 237 adet 1+1 ve 39 adet 2+1 ve 4 adet penthouse daire bulunuyor. Projede 1+1 daireler 62-88 metrekare, 2+1 daireler ise 69-130 metrekare büyüklüğe sahip. NG Residence'da kapalı otopark, kapalı yüzme havuzlan ve çok amaçlı bir spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetleri de sunuluyor. 
Ziraat Katılım Bankası, Garanti Bankası ve Türkiye iş Bankası ile anlaşmaların olduğu projede, 36 ay o faiz veya 0,99 faiz oranlan ile banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. 
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, bugüne kadar kendi şirketleri için 1 milyon metrekare inşaat yapan ailenin ilk defa satış amaçlı bir proje gerçekleştirdiğini söyledi. Konut fiyatlannın 500 bin TL'den başladığı projenin yüzde 3o'a yalan bölümü satıldı. Projenin teslime kadar yüzde 30 ile 40 arasında pirim yapması planlanıyor. 
 
NG Residence İstanbul, E 5 Karayoluna 5 km, Atatürk Havalimanı'na 7 km, yeni yapılan 3. havalimanına ise 30 km mesafede yer alıyor. NG Residence İstanbul'a 200 metre mesafede ise metro istasyonu bulunuyor. Projenin teslim tarihi 2018 yılı sonbahan olarak açıklandı Oteli Marriot işletecek Birbirine paralel yükselen iki simetrik formlu kulelerden 28 katlı olanında 5 yıldızlı Marriot İstanbul West oteli yer alacak. Otelde 3 bin 200 kişilik kongre salonu bulunacak. 26 katlı diğer kulede ise 276 adet residence konut ile 4 adet penthouse yer alıyor. NG Residence İstanbul, 132 bin metrekare inşaat alanına sahip. 
 
 
Taraf
 
 
 

Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;

 
NG'den rezidans projesi NG Grubunun NG Residence istanbul projesi tanıtıldı. Basın Ekspres Yolu'nda yer alan projede, birbirine paralel yükselen iki simetrik formlu kulede 28 katlı 5 yıldızlı Marriot İstanbul West oteli, 3 bin 200 kişilik dev kongre merkezi ve 276 adet rezidans konut ile 4 Penthouse'un yer aldığı 26 katlı rezidans bulunuyor. 
 
Ekonomist

projeye sor



Geri Dön