27 / 04 / 2024

Nicholas Cage, Argos In Kapadokya Oteli 'nde kalıyor

Nicholas Cage, Argos In Kapadokya Oteli 'nde kalıyor

œHayalet Sürücü 2 filminin final sahneleri için Türkiye"ye gelen Oscarlı oyuncu Nicholas Cage, dünyanın en romantik oteli seçilen Argos In Kapadokya Oteli"nde kalıyor



Türkiye"ye eşi Alice Kim ve oğlu Kal-el Coppola ile gelen Cage, özel dublex odada kalıyor. Odanın kişibaşı geceliği 600 euro. Güneşlenmek için özel bir terası da olan odanın peri bacaları manzarası da var. Cage gelmeden ekibinin bir gün önce otele gidip güvenlik için arama yaptığı öğrenildi.

çekimler 10 gün sürecek
Cage"in Eva Mendes ile başrolünü paylaştığı filmin çekimleri başladı. Prova çekimleri sırasında Cage, kendisi için hazırlanan özel bir karavanda kaldı. Prova çekimlerinin ardından Cage, bir aksiyon sahnesinin çekimi için motosiklet kullandı. Aksiyon sahnelerinde bir cip parçalandı. Jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı film setine gazeteciler alınmadı. çekimlerin, yaklaşık 10 gün boyunca Kapadokya bölgesinde süreceği öğrenildi. Set alanında görüntü almasına izin verilmeyen gazeteciler yaklaşık 500 metre mesafeden görüntü çekmeye çalıştı. Yapımcılığını Brian Taylor"un üstlendiği filmin bazı bölümleri de Denizli"de çekilecek.
Milliyet


Geri Dön