20 / 04 / 2024

Nidapark İstinye 3 etaptan oluşuyor! Satışlar başladı!

Nidapark İstinye 3 etaptan oluşuyor! Satışlar başladı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar başladı. Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor.



Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat geçirdiği Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faizle satışlar başladı.
 

Nidapark İstinye projesi, Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor. Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana geliyor. Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye uzanan seçeneklere sahip.
 

Nidapark İstinye projesinin yerli ve yabancı tasarım grupları tarafından 2 yıla yakın bir süre içerisinde tasarlandığı açıklandı.

 

'Lükste sınır tanımadık'

 

Özcan Tahincioğlu, “Döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen Nidapark İstinye projesinde, lüks segmentte görülmeyen TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunduk. İstinye’de, muhteşem deniz manzarası, mimari özellikleri ve sosyal imkânları ile ön plana çıkan Nidapark İstinye projemiz, ince zevklerle tasarlandı. 3 ayrı etaptan oluşan projemizde lükste sınır tanımadığımız farklı konseptler yarattık” diye konuştu.

 

3.67 TL milyar teklif vermişti
 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Emlak konut’un İstinye’deki arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesinde 158 dönümlük arsa için Tahincioğlu, 3.67 milyar ile en yüksek teklifi vermişti. Arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 1.8 milyar lira, şirket payı gelir oranı olarak ise yüzde 51.1 taahhüt etmişti.


Geri Dön