27 / 04 / 2024

Nidapark Küçükyalı Şubat 2020'de teslim!

Nidapark Küçükyalı Şubat 2020'de teslim!

Tahincioğlu tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor. Proje iş, yaşam, eğitim ve kamu alanlarından meydana geliyor.



Emlak Konut güvencesiyle Tahincioğlu tarafından inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinde teslimlerin 2020 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje başlattığı 'Güçlü Türkiye için Birlik Vakti' kampanyasından ciddi satışlar elde etti.


Ticari, konut alanlarının yanı sıra okul, meydan, belediye hizmet ve park alanalrının da olduğu projede daireler 1+1, 2+1 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Konutların büyüklükleri 208 ile 1.259 metrekare arasında değişiyor. 


Nidapark Kınalı, Nidapark Sedef, Nidapark Burgaz ve Nidapark Heybeli olmak üzere 4 etaptan oluşan Nidapark Küçükyalı projesinde 60 aya sıfır vade farkı avantajı sağlanıyor. 


LEED adaylığıyla çevreye duyarlı olduğunu, verimlilik ve kalitesiyle ispatlayan projede yüzde 54'lük kısmı ticaret ve konut alanı olarak değerlendirilirken, yüzde 46'lık kısmı kamu alanı olarak kullanılacak.




http://nidaparkkucukyali.com/




Milliyet


Geri Dön