19 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.



Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlarken, Aralık 2016’da biterek sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Seyrantepe’de inşaatına başlanan projede, 2 bin 800 metrekare alanın ayrıldığı sosyal tesisler her yaşa hitap edecek şekilde tasarlandı. Fitness salonu ve pilates stüdyosunun yanı sıra kapalı ve açık yüzme havuzları, squash ve masa tenisi, sağlıklı ve sosyal bir hayatın kapılarını her zaman açık tutmayı sağlayacak. Açık havadaki yürüyüş parkuru, farklı yaş gruplarına yönelik oyun parkları, çok amaçlı spor sahası ve mini futbol sahası, Nidapark Seyrantepe’de daire dışındaki hayatın da mutlulukla dolmasına yardımcı olacak. Sürpriz doğum günü partilerinden senelik kutlamalara ve planlı buluşmalara kadar pek çok organizasyon için kullanılabilecek çok amaçlı salon, en mutlu günlere ev sahipliği yapacak. Otopark planlaması da ailenin tüm bireylerini kapsayacak şekilde yapılan projenin 5 katlı otoparkında 1+1 dairelere 1, 2+1 ve 3+1 dairelere 2, 4+1 ve 5+1 dairelere ise 3 araçlık yer ayrılıyor. Projede her daire, blokların proje içindeki yerleşimi sayesinde, birbirinin görüntüsünü kesmiyor ve güzel bir manzaraya bakıyor. Yerden tavana uzanan camlar, her daireye özel balkon, çoğu dairede bulunan köşe salon ve çift cephe özelliği, brüt 3.80 metre tavan yüksekliği evlerde yaşam kalitesini arttıyor.


tahincioglu.com


Hürriyet A Plus Konut Projeleri Eki


Geri Dön