19 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe'de daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor!

Nidapark Seyrantepe'de daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Tahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Projede, her yaş için planlanan geniş ve çeşitli sosyal alanlar olduğuna dikkat çekiliyor.



Tahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Şirket yetkilileri büyüklükleri 79-349 metıekare arasında değişen 368 daireye yer verdiklerini söyledi. 


Projeyi rezidans hayatım sıcak ev hayatıyla birleştirerek kurguladıklarını belirten yetkililer, "Nidapark Seyrantepe, şehrin merkezinde, Maslak ve Levent'in hemen yanında, evinizle ilgili tüm beklentilerinizin merkezinde yer alıyor, istanbul'un iki çevre yolu da projeye çok yakın. Bu yakınlık Seyrantepe'de 28 katlı 2 kule sayesinde Boğaziçi, Fatih Sultan Mehmet ve inşaatı süren üçüncü köpıünün yanı sıra Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na da rahatlıkla ulaşrlıyor" diye konuştu. 


YERDEN TAVANA CAM 

28 katlı iki bloktan oluşan Nidapark Seyrantepe'de daire seçenekleri 1+1'den 5+1'e kadar çıkabiliyor. Şirket yetkilileri projenin Öne çıkan özellikleri için şunları söyİedi: "Gün ışığıyla aydınlanan kat koridorları, projenin genel yerleşimine verilen özeni de gösteriyor. Mimari projenin getiıdiği butik bakış açısı, balkonların ferahlığı ve metrekarelerin yüksekliğiyle daha da keyifli bir hâl alıyor. Nidapark Seyrantepe'de her daire, blokların proje içindeki yerleşimi sayesinde, birbirinin görüntüsünü kesmiyor. Yerden tavana uzanan camlar , her daireye özel balkon, çoğu dairede bulunan koşe salon ve çift cephe özelliği, brüt 3.80 metre tavan yüksekliği dikkat çekiyor." Nidapark Seyıantepe'de açılıı, kapanır yüzme havuzu, fitness salonu ve pilates stüdyosunun yara sıra yürüyüş parkuru, farklı yaş gruplanna yönelik oyun parkları, çok amaçlı spor sahası ve mini futbol sahası bulunuyor. 



Park etmek sorun olmaktan çıkıyor!

Her daireye verilen bir arabalık otopaı k alanından daha fazlasını Nidapaık Seyıantepe'de olduğunu söyleyen yetkililer, "Burada 1+1 dairelerin bir. 2+1 ve 3+1 dairelerin iki. 4+1 ve 5+1 dairelerin üç aıabalık otopark alanı var. Ayrıca misafirleriniz için de hazırlanan ayrı bir otopaık alanı, ulaşımı bu kadaı kolay bir proje için aıaba kullanmayı ve paık etmeyi sorun olmaktan çıkarıyor. 

Burada da gördüğünüz gibi Nidapark Seyıantepe'de hiçbir özellik, kağıt üstünde var olmak için değil, hayata gerçekten fayda sağlamak için yer alıyor" diye konuştu. Projede daire fiyatları 621 binTL'den başlıyor ve Aralık 2016'da sahiplerine teslim edilecek. 

Hürriyet


projeye sor



Geri Dön