24 / 04 / 2024

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.



Niğde Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evleri yenileniyor. 


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan ayında yaptığı çat kapı ziyaretinde yaşlı çiftin kötü durumda olan evini görüp evin yenilenmesi ve onarılması konusunda anında ilgililere talimat verdi.


Yaşlı çiftin evi 2 haftada baştan sona yenilendi. Ali Şahin ve Hamiyet Şahin çiftinin, tavanı akan, sıvaları dökülen, çeşitli haşerelerin yaşaması mümkün olan evini iki hafta içinde onarıldı.


Evi baştan aşağı yenilenen Ali Şahin, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ederek, ‘’Başkanımız evi yaptıracağım dedi ve sözünü tuttu. Bütün eşyaları attık, herşeyi A’dan Z’ye yeniledi. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Faruk Başkanımıza teşekkür ediyorum. Benim başıma hayatta neler geldi ama sonra Niğde Belediyesi ve Belediye Başkanımızla karşılaştım, yüzüm güldü. Allah hepinizden razı olsun’’ şeklinde konuştu.


Başkan Akdoğan ise ‘’Sıcak yemeğinden, ev eşyasına, odundan kömüre, gıdadan giyeceğe kadar vatandaşımızın her ihtiyacında yanındayız. Ramazan ayında artırdığımız çatkapı ziyaretlerini yılın tümüne yayıyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşımızın talep ve isteklerini dinliyoruz. Geçtiğimiz Ramazan ayında Şahin çiftimize yaptığımız çat kapı ziyaret sonucu evlerinin oturmaya müsait olmadığını gördük ve hemen ilgili birimlere talimat verdik. Ekiplerimiz de hızlı bir çalışma sonucunda evi kısa sürede yeniledi. Niğde Belediyesi olarak sadece bir çiftimiz için değil tüm vatandaşlarımızın her ihtiyacında yanında oluyoruz olmaya da devam ediyoruz. Şahin çiftimiz yenilenen evlerinde güle güle otursunlar’’ ifadelerini kullandı.



Milliyet


Geri Dön