29 / 03 / 2024

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.



24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin'den öğretmenleri sevindirecek müjde geldi. Milliyet'te yer alan habere göre; 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin mesajında Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağının müjdesini verdi. 

Gültekin, açıklamasında, “Bizlerin yetişmesinde çok büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Bu anlamlı günde Niğdemiz’e yakışan, eli öpülesi kıymetli öğretmenlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni modern öğretmenevimizin ihalesini yakın zamanda yaparak, Niğdemiz’e ve öğretmenlerimizin hizmetine sunacağımızın müjdesini de buradan vermek istiyorum” dedi.
 

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!


Geri Dön