24 / 04 / 2024

Nihat Özdemir: Sabah ve ATV’yi satın almadım!

Nihat Özdemir: Sabah ve ATV’yi satın almadım!

İşadamı Nihat Özdemir, Sabah-ATV satışıyla ilgili hakkında çıkan ses kayıtlarına yanıt verdi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah FOX TV’deki Çalar Saat programında işadamı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeyi anlattı...




İŞADAMI Nihat Özdemir, Sabah-ATV satışıyla ilgili hakkında çıkan ses kayıtlarına yanıt verdi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah FOX TV’deki Çalar Saat programında işadamı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeyi anlattı.


Özdemir Küçükkaya’ya şunları anlattı: “Sabah ve ATV’yi satın almadım. İki şirketin patronuna 100 milyon dolar borç verdim. Her şeyi legal, her şeyi temiz yaptık. Ve karşılığında hisselerini aldım. Bu hisseler Sabah ve ATV’nin değil başka bir inşaat şirketinin hisseleri.” Öte yandan Başbakan Erdoğan önceki akşam şunları söylemişti: “Bir defa havuz diye bir ifade kullanıyorsunuz. Bunu siz uyduruyorsunuz. Ne havuzu ya? Şu anda burayla ilgili bu adımı atan firma, sıradan bir firma değil. Bu ortağı olduğu firmada hisselerini kalkıp kendi amcasına devrediyor, satıyor. Bunun yanında 3. havalimanı ile alakalı oradaki hisselerini de bu ‘havuza girenler’ diye ki, onlar havuza girip ıslananlardan değil onu da bilin, oraya da hisselerini satmak suretiyle medya dünyasına giriyor.”



Hürriyet


Geri Dön