19 / 03 / 2024

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.



ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, sahibi olduğu erkek giyim markası Damat-Tween'in mağazasını Abdi İpekçi Caddesi'ne taşıdı. Uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren mağazanın yeni adresindeki açılışında kaldırımda mini bir defile de gerçekleştirildi.


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Orka Holding, yurt içindeki 200. mağazasını İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı. İki katta toplam 500 metrekare alana sahip Damat|Tween Abdi İpekçi mağazası, alışverişe yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.


Açılışa Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu,  Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Osman Arar ev sahipliğinde iş ve sanat dünyasından çok sayıda konuk katıldı.


Süeyman Orakçıoğlu, perakende sektöründe model ve öncü olma hedeflerinin bulunduğunu belirterek, “Bu kapsamda Nişantaşı Vali Konağı’ndan Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdığımız flagship mağazamız, dünya markalarının bulunduğu bir lokasyonda onlardan eksik olmadığımızı göstermemiz açısından önem taşıyor. Mimari konseptimiz de müşterilerimizin kendini pozitif ve enerjik hissetmesine yönelik hazırlandı” dedi. 



Milliyet


Geri Dön