24 / 04 / 2024

Nish Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor!

Nish Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor!

Rahat ve hızlı ulaşım NİSH Adalar, E-5 karayoluna 2,5 kilometre sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO iskelesine 7 kilometre mesafede yer alarak ulaşım acısından da büyük avantaj sağlıyor...




Rahat ve hızlı ulaşım NİSH Adalar, E-5 karayoluna 2,5 kilometre sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO iskelesine 7 kilometre mesafede yer alarak ulaşım acısından da büyük avantaj sağlıyor. 



ÖZYAZICI İnşaat'ın İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar'm son etabında yaşam başladı. 243 bin 267 TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 40'ı peşin kalanı 60 ay vadeye sıfır faiz, 120 ay vadeye ise yüzde 0,50 faiz oramyla satışa sunuldu. Proje ayrıca yüzde 1 KDV oramna tabi tutuluyor. Projenin her ihtiyaca yönelik tasarlanan daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 

PEYZAJ ALANLARI ÖNEMLİ 202 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Nish Adalar'm 160 bin metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı. Projenin geniş sosyal yaşam ve spor alanları içinde dördü açık, biri kapalı olmak üzere beş yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, kafe, restoran, seyir terası ve yürüyüş yolları yer alıyor. Nish Adalar'da konut sahiplerinin ihtiyaçlarım karşılayacak ve yaşamı kolaylaştıracak süper market, eczane, kuaför, kuru temizleme gibi ticari birimler bulunuyor. 

Süreyyapaşa Ormam'mn yam başında yer alan Nish Adalar, adalar ve İstanbul manzarasımn yeşille mavinin buluştuğu bir noktada yer alıyor. Projenin 160 bin metrekaresi peyzaja ayrılırken sosyal alanlar içinde 5 bin 300 ağaç, 53 bin çiçekli bitki ve 153 bin bodur bitki bulunuyor. 

NİSH Adalar projesinde soıı daireler hemen teslim olarak satışa sunuldu. 2 bin 300 konutluk projede yaşam başlarken, projenin son daireleri yüzde 40'ı peşin, kalanı 60 ay vade ve sıfır faizle satılıyor. 

MANZARASININ yanı sıra 160 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olan proje, Süreyyapaşa Korusu, arkasını tümüyle kaplayan ormanlık alanı ve temiz havasıyla dikkat çekiyor. Kesintisiz adalar ve İstanbul manzarası da Maltepe'de konumlanan Nish Adalar'ı yeni bir çekim merkezi haline getirmede önemli rol oynuyor. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön