20 / 04 / 2024

Nish Adalar'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Nish Adalar'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Adalar manzarasıyla dikkatleri üzerine çeken Nish Adalarda inşaatın yüzde 60'ı, satışların 80'i tamamlandı. Özyazıcı inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, satıştaki dairelerin tamamına yakınının sahiplerini bulduklarını ifade etti



Özyazıcı inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı, Süreyyapaşa'da hayat verdikleri Nish Adalar'ın en gözde blokları 48, 49 ve 50'nci bloklarla birlikte toplam altı bloğun da satışa çıkması üzerine satıştaki dairelerin tamamına yakınının sahiplerini bulduklarını ifade etti.

Süreyyapaşa'nın en yüksek kesiminde 202 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde projelendirilen Nish Adalar'da inşaatın da yüzde 60 oranında tamamlandığına dikkat çeken Özyazıcı'nın altını çizdiği bir diğer nokta da projenin, bulunduğu konum nedeniyle kapanmaz bir Adalar ve istanbul manzarasına sahip olması. Özyazıcı, istanbul'un en havadar yerleşim alanı olarak nitelendirilen Süreyyapaşa'da yer alan projenin 160 bin metrekarelik geniş peyzaj alanı ve deniz manzarasıyla yeşille mavinin buluştuğu bir yaşam alanı olarak öne çıktığını vurguladı.

Özyazıcı, Nish Adalar'ın sosyal tesisler alanındaki donanımlı yapısına da dikkat çekti. Özyazıcı'nın açıklamalarına göre, 2 bin 500 metrekarelik kapalı sosyal tesisin yer aldığı projede ayrıca 2 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi de bulunuyor. Projede sosyal yaşama renk katacak unsurlar olarak dört açık yüzme havuzu, bir kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları ve welness merkezi planlandı. Bu arada tüm bu hizmetler, site sakinlerine üyelik şeklinde sunulacak.

HER İHTİYACA UYGUN DAİRE TİPİ

Daire çeşitliliğiyle dikkat çeken projede 1 + 1'den, 4+1'e kadar dokuz farklı daire tipi bulunuyor. Adalar manzarasından kesintisiz bir şekilde yararlanılabilmesi için salonların geniş camlı olarak tasarlandığı Nish Adalar'da dikkat çeken bir diğer unsur da kullanışlı odalar ve mutfaklar. Fiyatların 165 bin liradan başladığı projede anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar vade kullanılabiliyor.
Milliyet


Geri Dön