26 / 04 / 2024

Nivo İstanbul görücüye çıktı! 270 bin TL'ye 1+1 daire!

Nivo İstanbul görücüye çıktı! 270 bin TL'ye 1+1 daire!

Cathay Group, 25 yıllık tecrübesinin ürünü gayrimenkul markası Nivo’nun ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul’un lansmanını gerçekleştirdi.



Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Cathay 25 yıl boyunca pek çok proje geliştirerek bugüne hazırlandı. Gerektiğinde maliyet farkını da kabul ederek; farklı, kimliği olan, yüksek imajlı, çevreye-kente-insana duyarlı gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla çalışıyoruz İstanbul'u çok iyi tanıyoruz'' dedi. 


Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ise; “Basın Ekspres'te Nivo İstanbul’u geliştirirken Suudi ortaklarımızla güç birliği yaptık. Farklı konularda, hepsi alanında uzman 27 danışmanla çalıştık. Hem yatırımcısı için çok karlı hem de bölge için çok değerli bir proje ortaya çıkardık.” dedi. 

 

Nivo İstanbul projesinin ortaklarından Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Alomary Holding CEO’su Abdulaziz İbrahim Alomary ise ‘‘İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek. Nivo İstanbul, tüm detaylarıyla, iyi planlanmış bir proje oldu ve paha biçilmez bir gayrimenkul yatırımı. Böyle bir projenin bir parçası olmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz” dedi.

 

Uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştiren Cathay Group, sektördeki 25 yıllık tecrübesinin ürünü yeni markası Nivo’yu ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı Nivo İstanbul’u paydaşlarıyla ve kamuoyuyla paylaştı.

 

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz. Geçen çeyrek asır boyunca edindiğimiz tecrübe, kurumsal yapımız, sağladığımız güven ve kalite anlayışımız ile gayrimenkul geliştirme alanında sektörün en önemli aktörlerinden birisi olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

 

Avrupa kentleri arasında en çok gayrimenkul yatırımı çeken 7 kent arasına giren İstanbul’un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, şunları ekledi; “Gayrimenkul sektörü inovasyona, büyümeye ve yeni projelere son derece açık... Bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacı var”

 


Nivo İstanbul görücüye çıktı! 270 bin TL ye 1+1 daire!

Nivo geleceği tasarlayacak

Toplantıda Basın Ekspres'in Avrupa yakasında kentsel dönüşümün merkezi olacağını söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz; “Basın Ekspres’in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesi’ne bakın. Oradaki değişimi hatırlayın. İnanın, Büyükdere Caddesi’nin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres.  Bunu iddia ediyorum. '' dedi ve Nivo markasıyla ilgili bilgileri aktardı:

''Arsa sahibinden son kullanıcıya kadar herkes için yüksek kârlı yatırımın adresi olacak Nivo, hayalleri hayata geçirip, beklenmeyeni yapacak, genç olmaktan ve geleceği tasarlamaktan keyif alacak.”


Çevresiyle kaynaşan projeler geliştirilecek

Nivo’nun, çevreye, kente ve insana duyarlı mimarisiyle bir yandan dünyanın kısıtlı kaynaklarını akıllıca kullanırken, diğer yandan aynı çatı altında toplanan tüm insanlar için güvenli ve bir o kadar da yaratıcı bir kamusal alan sunacağını belirten Yılmaz, şöyle devam etti: “Nivo içinde bulunduğu çevreyle arasına set çekmeyecek, bunun yerine etrafıyla kaynaşacak, semtin karakterinin çağdaş bir uzantısı olacak, sokağın sanatını projelerinin bir parçası yapacak. Nivo, doğayı, sanatı ve insanları birleştirdiği yaşam alanları, çarpıcı kimliğiyle hepimize bu şehrin yaşayan bir parçası olduğumuzu yeniden hatırlatacak. Özetle Nivo, çeyrek asırlık Cathay Group kültürünün damıtılmış, imbikten geçmiş hali olacak.”

''İstanbul kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek''

 

Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise ''Türkiye, bölgenin güçlü ve lider ülkesi. Yaşanan olaylara rağmen orta ve uzun vadede yatırımcıya güven veren sağlam bir ekonomisi var. İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek. Nivo İstanbul, tüm detaylarıyla, iyi planlanmış bir proje oldu ve paha biçilmez bir gayrimenkul yatırımı...” dedi.

 

Nivo İstanbul, 42 bin metrekarelik alanı dönüştürüyor

Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanı dönüştürmeye başlayan Nivo İstanbul, Avrupa yakasının simge projelerinden biri olacak. Bölgenin gelişiminde lokomotif rolü üstlenen, yaşayan ve bölgeye değer katan bir proje hayata geçiyor.

 

6 blok 1404 üniteden oluşacak 

Nivo İstanbul’da, 6 blok 1404 ünite yer alacak. Toplam inşaat alanı 200 bin metre kareyi bulacak. 1 bloğu 'serviced apartments', 3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olacak. Nivo İstanbul’da 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri var. 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin TL'den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL’den başlıyor.

 

2018'de teslim edilecek 

Nivo istanbul projesi için farklı konularda, hepsi alanında uzman 27 danışman görev yapıyor. Dome + Partners tarafından tasarlanan Nivo İstanbul 2018 sonunda tamamlanacak.

 



Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, Cathay Group'un daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.


Cathay Group'un gayrimenkul markası Nivo’nun ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul’un tanıtım toplantısında konuşan Tuğsuz, Cathay Group olarak 1990’lı yılların başında sektöre farklı bir vizyon katabilmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti.


Tuğsuz, geçen çeyrek asır boyunca edindikleri tecrübe, kurumsal yapıları, sağladıkları güven ve kalite anlayışlarıyla gayrimenkul geliştirme alanında sektörün en önemli aktörlerinden birisi olmayı hedeflediklerini ifade ederek, şunları söyledi:


"İstanbul'u çok iyi tanıyoruz. Gerektiğinde maliyet farkını da kabul ederek, farklı, kimliği olan, yüksek imajlı, çevreye, kente, insana duyarlı gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla çalışıyoruz. Örneğin Arterium projemiz bu doğrultuda geliştirildi. Arkasında ciddi sosyolojik ve ekonomik analizler vardı.


Gayrimenkul sektörü inovasyona, büyümeye ve yeni projelere son derece açık. Gayrimenkul sektörü için nüfus artışı, genç nüfus ,sosyal hareketlilik ve canlılık gibi etkenler önemli. Bu göstergelerle değerlendirdiğinizde İstanbul'un rakiplerine göre oldukça pozitif bir konumda olduğunu görebilirsiniz. Buna bir de altyapı çalışmalarını ve İstanbul’un uluslararası konumunu eklediğinizde sektörümüz açısından oldukça iyimser bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Sürekli yükselen satış rakamları da bu durumu kanıtlıyor."


Yabancıların konut alımlarında giderek artan bir ilginin bulunduğunu anlatan Tuğsuz, "Gayrimenkul fiyatlarının arttığını görüyoruz. Merkez Bankası konut fiyatlarındaki bu artışın nedenlerini araştırdığında sektördeki kalitenin arttığını ve fiyatların da bu oranda yükseldiği sonucuna ulaşmış. Buna göre İstanbul’da 5 yılda yüzde 95,3 artan fiyat artışının yarısı yükselen kaliteden ileri geliyor. Dolayısıyla sektörümüz için olumlu bir gelecek beklemek mümkün görünüyor" diye konuştu.


Tuğsuz, 2016 yılında yabancılara konut satışında 40 bin adede ve 10 milyar dolar ciroya çıkılmasını beklediklerini aktararak yabancılara konut satışı ile ilgili bu yıl vatandaşlık verilmesi yönündeki yasal düzenleme gerçekleşirse önemli döviz girdisi sağlanacağını söyledi. 


Gelecek dönemde de büyük ölçekli altyapı yatırımlarının köprü, liman, hızlı tren, metro ve otoyol projeleri ile süreceğini, kentsel dönüşüm ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceğini aktaran Tuğsuz, kredi faizlerinde yaşanmaya başlayan geri çekilişin sürmesini ve buna bağlı gerek arz gerekse talep yönlü maliyetlerin aşağı gelmesini beklediklerini dile getirdi.

Tuğsuz, özellikle lüks konut üretiminde muhtemel artışın daha fazla olacağına dikkati çekerek, "Bunun en büyük nedeni ise daha çok Körfez bölgesi yatırımcılarının Türkiye konut pazarına ilgileri ve konut edinme talepleri olacak" dedi.


İstanbul'da büyük bir kentsel dönüşüm hamlesinin yürütüldüğünü vurgulayan Tuğsuz, "Biz de Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.


Tuğsuz, bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacının bulunduğunu dile getirdi. 


Bir gazetecinin, Nivo İstanbul'un yatırım değerine ilişkin sorusu üzerine Tuğsuz, arsa ve inşaata harcanacak toplam yatırım bedelinin 200 milyon dolar olduğunu belirterek, projenin toplamda 400-450 milyon dolar ciro yapmasını beklediklerini kaydetti. 


Lansmandan önce ön talep de topladıklarını ve yoğun bir ilginin bulunduğunu vurgulayan Tuğsuz, lansman fırsatı olarak satış ofisinde yüzde 10'luk indirim yapıldığını söyledi. 


Tuğsuz, Körfez bölgesinin gayrimenkul konusunda Türkiye'den ileride olduklarını aktararak, Dubai kökenli ortaklarıyla Ataköy'de proje yapacaklarını ve sonbaharda projenin lansmanını gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti.


- "Basın Ekspres, Büyükdere Caddesi'nin değişim ve gelişim hızını katlayacak"

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz da gayrimenkul markaları Nivo ile ilgili stratejik planı anlattı. 

Yılmaz, Basın Ekspres Yolu, Halkalı-Güneşli kavşağındaki yeni projeleri Nivo İstanbul'da 6 blok bin 404 ünite yer alacağını, 42 dönümlük arazi üzerinde kuracakları projenin toplam inşaat alanının ise 200 bin metrekare olduğunu belirterek, 1 bloku serviced apartments, 3 bloku home-ofis ve 2 bloku ise konut olarak planladıklarını kaydetti.

İnşaata başladıkları Nivo İstanbul’u 2018 yılının aralık ayında tamamlayıp sahiplerine teslim edeceklerini ifade eden Yılmaz, 50 ila 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatının 270 bin liradan, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatının ise 380 bin liradan başladığını söyledi.


Yılmaz, Basın Ekspres'in İstanbul’un Avrupa Yakasında kentsel dönüşümün merkezi olacağını aktararak, "Basın Ekspres’in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesine bakın. İnanın, Büyükdere Caddesinin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres" dedi.

İstanbul’da gayrimenkule yatırım yapanların aynı vade içinde Londra’ya göre 5, Berlin’e göre 10 kat daha fazla kazandığını anlatan Yılmaz, "Nivo İstanbul'daki ortağımız Neba AŞ yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi. Bu güç birliğinin anlamı ve değeri büyük. Daha da önemlisi bu güç birliği sadece Nivo İstanbul ile sınırlı kalmayacak" diye konuştu.


Yılmaz, proje bittiğinde değerlerin yüzde 60 artacağını düşündüklerine işaret ederek, Nivo İstanbul'a yakın başka projeler de geliştireceklerini kaydetti. 


Neba AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise İstanbul'un batı ile doğu arasında bir köprü niteliğinde olduğunu belirterek, "İstanbul'u sevmek çok önemli, sadece siz değil, biz de İstanbul'u çok seviyoruz. Bu projeden herkesin memnun kalacağını göreceğiz. İstanbul'a inanmasaydık burada olmazdık." değerlendirmesinde bulundu. 


Alomary, her yatırımcının fırsatları aradığını, ancak yeni bir projeye imza atmadan önce sonuçlarını görmek isteyeceğini ifade ederek, yeni bir ülkeye gelindiğinde tecrübe etmek gerektiğini bildirdi. 


Bu arada toplantıya, Neba AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kral Abdullah Bin Abdulaziz Vakfı Üst Yöneticisi (CEO) Khalid Al Bassam da katıldı. 



AA



Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


İNŞAAT şirketi Cathay Group, İstanbul Basın Ekspres’te ‘Nivo İstanbul’ adında yeni bir konut projesi inşa edecek.


Cathay Group’un projedeki ortağı Neba A.Ş., yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi. Nivo İstanbul’da, 6 blok 1404 ünite yer alacak. Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı 42 bin metrekarelik bir alanda yükselecek proje 2018 sonunda tamamlanacak. 25 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz” dedi. İstanbul’un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, İstanbul’da doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş projeye ihtiyaç olduğunu dile getirdi. 


TÜRKİYE GÜÇLÜ ÜLKE 


Bölgenin gelişimine dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, “Basın Ekspres’in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesi’ne bakın. Oradaki değişimi hatırlayın. İnanın, Büyükdere Caddesi’nin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres” dedi. Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğuna dikkat çeken Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise “Türkiye’nin yaşanan olaylara rağmen orta ve uzun vadede yatırımcıya güven veren sağlam bir ekonomisi var. İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek” dedi. Projede büyüklükleri 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin TL’den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL’den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL’den başlıyor.


Sabah



Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;


Cathay Group’un projedeki ortağı Neba A.Ş., yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi. Nivo İstanbul’da, 6 blok 1404 ünite yer alacak. Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı 42 bin metrekarelik bir alanda yükselecek proje 2018 sonunda tamamlanacak. 25 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz” dedi. İstanbul’un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, İstanbul’da doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş projeye ihtiyaç olduğunu dile getirdi. 

TÜRKİYE GÜÇLÜ ÜLKE 


Bölgenin gelişimine dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, “Basın Ekspres’in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesi’ne bakın. Oradaki değişimi hatırlayın. İnanın, Büyükdere Caddesi’nin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres” dedi. Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğuna dikkat çeken Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise “Türkiye’nin yaşanan olaylara rağmen orta ve uzun vadede yatırımcıya güven veren sağlam bir ekonomisi var. İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek” dedi. Projede büyüklükleri 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin TL’den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL’den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL’den başlıyor.

Hürriyet 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Suudi Arabistan sermayeli yatırım gelişim hızını katlayan ve daha çok şirketi Neba A.Ş., Cathay Group'la kazandıracak bir yer olacağını söyledi, işbirliği yaptı. Basın Ekspres'teki Nivo Yılmaz, bölgede inşa edecekleri Nivo İstanbul projesine ortak olan şirketin İstanbul'un yatırımcısına ortalama Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz, yüzde 70 kazandıracağına da sözlerine İbrahim Alomary, "Yatırım için ekledi. Cathay Group Yönetim Kurulu İstanbul'a inanıyoruz" dedi. Cathay Başkanı Mahmut Tuğsuz da, Nivo Group Yönetim Kurulu Başkan İstanbul'da, 6 blokta 1404 ünitenin yer Yardımcısı Mehmet Yılmaz ise, Basın aldığını, ev fiyatlarının 270 bin Ekspres'in Büyükdere Caddesi'nin liradan başladığını belirtti. 



Posta




Haber Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Cathay Group'un gayrimenkul markası Nivo İstanbul Basın Ekspres yolunda hayata geçiyor. Cathay Group "Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tugsuz, "Gerektiğinde maliyet farkını da kabul ederek; farklı, kimliği olan, yüksek imajlı, çevreye-kente-insana duyarlı gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla çalışıyoruz İstanbul'u çok iyi tanıyoruz" dedi. Cathay Group, uluslararası ortaklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştiriyor. 



Meydan




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İnşaat ve turizm alanında faaliyet gösteren Cathay Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tuğsuz, Suudi ortakları Neba ile İstanbul'da 200 milyon dolar tutarında gayrimenkul yatırımı yapacaklarını, projedeki gelir beklentilerinin ise 400-450 milyon dolar olduğunu söyledi. Basın Ekspres'te toplam 200 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, yaklaşık 1200 konut ve 200 ticari üniteden oluşacak. İnşaatı başlayan projede teslimat 2018 Aralık'ta yapılacak. Toplantıda verilen bilgiye göre, Cathay Group'un mevcut durumda İstanbul Ataköy'de yaklaşık 70 milyon dolar yatırım tutarlı bir başka projesi de devam ediyor. Cathay Group, orta ve üst gelir grubuna dönük konut projeler gerçekleştiriyor. 

Cumhuriyet




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Cathay Group, gayrimenkul markası Nivo'nun ve Basın Ekspres'te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul'un lansmanını gerçekleştirdi. Cathay Group'un projedeki ortağı ise Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi olan Neba AŞ. 

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, Cathay'in 25 yıl boyunca pek çok proje geliştirerek bugüne hazırlandığını ifade etti. Gerektiğinde maliyet farkını da kabul ettiklerini dile getiren Tuğsuz, "Farklı, kimliği olan, yüksek imajlı, çevreye-kente-insana duyarlı gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla çalışıyoruz" dedi. 

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Basın Ekspres'te Nivo İstanbul'u geliştirirken Suudi ortaklarıyla güç birliği yaptıktıklarını kaydetti. 

Dünya



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İNŞAAT ve turizm alanında faaliyet gösteren Cathay Group, Suudi Arabistan sermayeli yatırım şirketi Neba ile birlikte kentsel dönüşüme girdi. "Nivo" markasıyla İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında gayrimenkul geliştirecek olan ortaklık ilk projesini önceki gün tanıttı. 

Basın Ekspres'te 200 milyon dolar yatırımla 42 dönüm arazide hayata geçirilecek Nivo İstanbul adlı proje 1200 konut ve 204 ticari üniteden oluşacak Nivo İstanbul'da 50 ila 80 metrekare olarak değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin liradan, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı ise 380 bin liradan başlıyor. Endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile ilgilendiklerini belirten Cathay Group Yönetim Kurulu Başkam Mahmut Tuğsuz, Basın Ekspres bölgesinde önümüzdeki dönemde yeni projeler geliştireceklerini söyledi.

Sözcü





Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Cathay Group ile Suudi Arabistan sermayeli yatırım şirketi Neba A.Ş. ortaklığıyla Nivo İstanbul inşa edilmeye başlandı. 42 dönümlük arazi üzerine kurulan projede 6 blok bin 404 ünite yer alacak Nivo İstanbul'da 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin liradan başlıyor. 

CATHAY Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, Cathay Group'un daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştirdiğini söyledi. İstanbul'da büyük bir kentsel dönüşüm hamlesinin yürütüldüğünü vurgulayan Tuğsuz, "Biz de Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. Tuğsuz, bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacının bulunduğunu dile getirdi. 

YATIRIM BEDELİ 200 MİLYON DOLAR 


Bir gazetecinin, Nivo İstanbul'un yatırım değerine ilişkin sorusu üzerine Tuğsuz, arsa ve inşaata harcanacak toplam yatırım bedelinin 200 milyon dolar olduğunu belirterek, projenin toplamda 400-450 milyon dolar ciro yapmasını beklediklerini kaydetti. Lansmandan önce ön talep de topladıklarını ve yoğun bir ilginin bulunduğunu vurgulayan Tuğsuz, lansman fırsatı olarak satış ofisinde yüzde 10'luk indirim yapıldığını söyledi. Tuğsuz, Körfez bölgesinin gayrimenkul konusunda Türkiye'den ileride olduklarını aktararak, Dubai kökenli ortaklarıyla Ataköy'de proje yapacaklarını ve sonbaharda projenin lansmanını gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti. 

'İNANMASAYDIK RURADA OLMAZDIK' 


Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise İstanbul'un batı ile doğu arasında bir köprü niteliğinde olduğunu belirterek, "İstanbul'u sevmek çok önemli, sadece siz değil, biz de İstanbul'u çok seviyoruz. Bu projeden herkesin memnun kalacağını göreceğiz. İstanbul'a inanmasaydık burada olmazdık" değerlendirmesinde bulundu. Alomary, her yatırımcının fırsatları aradığını, ancak yeni bir projeye imza atmadan önce sonuçlarını görmek isteyeceğini ifade ederek, yeni bir ülkeye gelindiğinde tecrübe etmek gerektiğini bildirdi. 

TESLİMLER ARALIK 2018'DE


Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Basın Ekspres Yolu, Halkalı-Güneşli kavşağındaki yeni projeleri Nivo istanbul'da 6 blok bin 404 ünite yer alacağını. 42 dönümlük arazi üzerinde kuracakları projenin toplam inşaat alanının ise 200 bin metrekare olduğunu belirterek, 1 bloku serviced apartments, 3 bloku home-ofis ve 2 bloku ise konut olarak planladıklarını kaydetti. İnşaata başladıkları Nivo İstanbul'u 2018 yılının Aralık ayında tamamlayıp sahiplerine teslim edeceklerini ifade eden Yılmaz, 50 ila 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatının 270 bin liradan, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatının ise 380 bin liradan başladığını söyledi. 



Vahdet Gazetesi


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Cathay Group, 25 yıllık tecrübesinin ürünü gayrimenkul markası Nivo’nun ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul’un lansmanını gerçekleştirdi. Cathay Group'un projedeki ortağı Neba A.Ş., yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi.
Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ise; "Basın Ekspres'te Nivo İstanbul'u geliştirirken Suudi ortaklarımızla güç birliği yaptık. Farklı konularda, hepsi alanında uzman 27 danışmanla çalıştık. Hem yatırımcısı için çok karlı hem de bölge için çok değerli bir proje ortaya çıkardık." dedi.

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz. Geçen çeyrek asır boyunca edindiğimiz tecrübe, kurumsal yapımız, sağladığımız güven ve kalite anlayışımız ile gayrimenkul geliştirme alanında sektörün en önemli aktörlerinden birisi olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Avrupa kentleri arasında en çok gayrimenkul yatırımı çeken 7 kent arasına giren İstanbul'un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, şunları ekledi; "Gayrimenkul sektörü inovasyona, büyümeye ve yeni projelere son derece açık... Bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacı var"

GELECEĞİ TASARLAYACAK


Toplantıda Basın Ekspres'in Avrupa yakasında kentsel dönüşümün merkezi olacağını söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz; "Basın Ekspres'in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesine bakın. Oradaki değişimi hatırlayın. İnanın, Büyükdere Caddesi'nin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres. Bunu iddia ediyorum. '' dedi ve Nivo markasıyla ilgili bilgileri aktardı:

''Arsa sahibinden son kullanıcıya kadar herkes için yüksek kârlı yatırımın adresi olacak Nivo, hayalleri hayata geçirip, beklenmeyeni yapacak, genç olmaktan ve geleceği tasarlamaktan keyif alacak."

ÇEVRESİYLE KAYNAŞAN PROJELER GELİŞTİRİLECEK


Nivo'nun, çevreye, kente ve insana duyarlı mimarisiyle bir yandan dünyanın kısıtlı kaynaklarını akıllıca kullanırken, diğer yandan aynı çatı altında toplanan tüm insanlar için güvenli ve bir o kadar da yaratıcı bir kamusal alan sunacağını belirten Yılmaz, şöyle devam etti: "Nivo içinde bulunduğu çevreyle arasına set çekmeyecek, bunun yerine etrafıyla kaynaşacak, semtin karakterinin çağdaş bir uzantısı olacak, sokağın sanatını projelerinin bir parçası yapacak. Nivo, doğayı, sanatı ve insanları birleştirdiği yaşam alanları, çarpıcı kimliğiyle hepimize bu şehrin yaşayan bir parçası olduğumuzu yeniden hatırlatacak. Özetle Nivo, çeyrek asırlık Cathay Group kültürünün damıtılmış, imbikten geçmiş hali olacak."

''İSTANBUL KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DAHA DA GÜZELLEŞECEK''


Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise ''Türkiye, bölgenin güçlü ve lider ülkesi. Yaşanan olaylara rağmen orta ve uzun vadede yatırımcıya güven veren sağlam bir ekonomisi var. İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek. Nivo İstanbul, tüm detaylarıyla, iyi planlanmış bir proje oldu ve paha biçilmez bir gayrimenkul yatırımı..." dedi.


42 BİN METREKARELİK ALANI DÖNÜŞTÜRÜYOR


Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanı dönüştürmeye başlayan Nivo İstanbul, Avrupa yakasının simge projelerinden biri olacak. Bölgenin gelişiminde lokomotif rolü üstlenen, yaşayan ve bölgeye değer katan bir proje hayata geçiyor.


Sabah



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Cathay Group, gayrimenkul markası Nivo’nun ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul’un lansmanını gerçekleştirdi. Cathay Group, projede yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli Neba A.Ş. ile ortaklığa gitti. Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanı dönüştürmeye başlayan Nivo İstanbul 6 bloktan oluşacak. 1404 ünitenin yer alacağı projenin toplam inşaat alanı 200 bin metrekareyi bulacak. Projenin 1 bloğu ‘serviced apartments’, 3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olacak. Nivo İstanbul’da 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunacak. 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin liradan, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin liradan başlıyor. Dome + Partners tarafından tasarlanan Nivo İstanbul 2018 sonunda tamamlanacak. 

Milliyet 




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Cathay Group, 25 yıllık tecrübesinin ürünü gayrimenkul markası Nivo’nun ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul’un lansmanını gerçekleştirdi. Cathay Group'un projedeki ortağı Neba A.Ş., yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi.

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ise; "Basın Ekspres'te Nivo İstanbul'u geliştirirken Suudi ortaklarımızla güç birliği yaptık. Farklı konularda, hepsi alanında uzman 27 danışmanla çalıştık. Hem yatırımcısı için çok karlı hem de bölge için çok değerli bir proje ortaya çıkardık." dedi.

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz. Geçen çeyrek asır boyunca edindiğimiz tecrübe, kurumsal yapımız, sağladığımız güven ve kalite anlayışımız ile gayrimenkul geliştirme alanında sektörün en önemli aktörlerinden birisi olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Avrupa kentleri arasında en çok gayrimenkul yatırımı çeken 7 kent arasına giren İstanbul'un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, şunları ekledi; "Gayrimenkul sektörü inovasyona, büyümeye ve yeni projelere son derece açık... Bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacı var"

GELECEĞİ TASARLAYACAK


Toplantıda Basın Ekspres'in Avrupa yakasında kentsel dönüşümün merkezi olacağını söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz; "Basın Ekspres'in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesine bakın. Oradaki değişimi hatırlayın. İnanın, Büyükdere Caddesi'nin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres. Bunu iddia ediyorum. '' dedi ve Nivo markasıyla ilgili bilgileri aktardı:

''Arsa sahibinden son kullanıcıya kadar herkes için yüksek kârlı yatırımın adresi olacak Nivo, hayalleri hayata geçirip, beklenmeyeni yapacak, genç olmaktan ve geleceği tasarlamaktan keyif alacak."

ÇEVRESİYLE KAYNAŞAN PROJELER GELİŞTİRİLECEK


Nivo'nun, çevreye, kente ve insana duyarlı mimarisiyle bir yandan dünyanın kısıtlı kaynaklarını akıllıca kullanırken, diğer yandan aynı çatı altında toplanan tüm insanlar için güvenli ve bir o kadar da yaratıcı bir kamusal alan sunacağını belirten Yılmaz, şöyle devam etti: "Nivo içinde bulunduğu çevreyle arasına set çekmeyecek, bunun yerine etrafıyla kaynaşacak, semtin karakterinin çağdaş bir uzantısı olacak, sokağın sanatını projelerinin bir parçası yapacak. Nivo, doğayı, sanatı ve insanları birleştirdiği yaşam alanları, çarpıcı kimliğiyle hepimize bu şehrin yaşayan bir parçası olduğumuzu yeniden hatırlatacak. Özetle Nivo, çeyrek asırlık Cathay Group kültürünün damıtılmış, imbikten geçmiş hali olacak."

''İSTANBUL KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DAHA DA GÜZELLEŞECEK''


Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise ''Türkiye, bölgenin güçlü ve lider ülkesi. Yaşanan olaylara rağmen orta ve uzun vadede yatırımcıya güven veren sağlam bir ekonomisi var. İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek. Nivo İstanbul, tüm detaylarıyla, iyi planlanmış bir proje oldu ve paha biçilmez bir gayrimenkul yatırımı..." dedi.

42 BİN METREKARELİK ALANI DÖNÜŞTÜRÜYOR


Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanı dönüştürmeye başlayan Nivo İstanbul, Avrupa yakasının simge projelerinden biri olacak. Bölgenin gelişiminde lokomotif rolü üstlenen, yaşayan ve bölgeye değer katan bir proje hayata geçiyor.



Sabah




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Cathay Group, satışa yeni çıkardığı Nivo İstanbul için yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli Neba şirketiyle yol alacağını açıkladı. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirdiklerini Nivo İstanbul'u da bu anlayışla inşa edeceklerini söyledi. 

DÜNYANIN EN GÜZELİ 


İşbirliğiyle ilgili konuşan Neba Yönetim Kurulu Üyesi ve Alomary Holding CEO'su Abdulaziz İbrahim Alomary ise İstanbul'un dünyanın en güzel şehri olduğunu, kentsel dönüşümle daha da güzelleşeceğini aktardı. İkilinin Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanı dönüştürerek projelendirdiği Nivo İstanbul'da 6 blok bin 404 ünite yer alacak. Teslimlerin 2018 yılı sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Farkıl konut seçenekleriyle dikkat çeken Nivo'da başlangıç fiyatları 270-660 bin lira arasında değişiyor. 



Yeni Şafak




Haber Taraf  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Cathay Group, Basın Ekspres'te hayata geçirmeye başladığı yeni projesi Nivo İstanbul'un lansmanını gerçekleştirdi. Toplamda 1404 ünitelik proje olan Nivo İstanbul projesi 6 bloktan meydana geliyor. Proje 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nivo İstanbul'da 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri var. 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin TL'den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL'den başlıyor. 


Taraf



Haber Vatan gazetesinde şu şekilde yer aldı;



Uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştiren Cathay Group, sektördeki 25 yıllık tecrübesinin ürünü yeni markası Nivo’yu ve Basın Ekspres’te hayata geçirmeye başladığı Nivo İstanbul projesini tanıttı. Cathay Group’un Suudi Arabistanlı ortağı Neba A.Ş ile ortaklaşa yaşama geçirdiği Nivo İstanbul, 42 bin metrekare alan üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.
 

1.404 konut var

 
6 blok halinde yükselen Nivo İstanbul projesi toplam 1.404 birimden meydana geliyor. 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nivo İstanbul projesinin 1 bloku serviced apartments, 2 bloku home ofis ve 2 bloku konut bloğu olarak yükseliyor. Nivo İstanbul’da 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri var. 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1 dairelerin fiyatı 270 bin TL’den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL’den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL’den başlıyor.  
 

Orta ve alt gelir

 
Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Neba Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Alomary ise İstanbul’un kentsel dönüşümle daha da güzelleşeceğini belirtti.


Vatan




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İnşaat şirketi Cathay Group, Basın Ekspres'te Nivo İstanbul projesini gerçekleştirecek. Cathay Group'un projedeki ortağı Neba, yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi. Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanı dönüştürmeye başlayan Nivo İstanbul'da 6 blok ve 1404 ünite yer alacak. Projenin 3 bloğu, home-ofis ve 2 bloğu konuta ayrılacak. 50 ile 80 metrekare arası değişen 1 +1 dairelerin fiyatı 270 bin TL'den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL'den başlıyor. Konutlar 2018 sonunda teslim edilecek. 

Karar





Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Cathay Group İstanbul Basın Ekspres'te daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanda kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. Nivo İstanbul adı verilen projede, 6 blokta 1404 ünite yer alacak. 

CATHAY Group, sektördeki 25 yıllık tecrübesini Basın Ekspres'e taşıyor. Şirketin Nivo İstanbul projesindeki ortağı yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli bir yatırım şirketi Neba AŞ, daha önce iki fabrikanın yer aldığı, 42 bin metrekarelik bir alanda yükselecek Nivo İstanbul'da 6 blokta 1404 ünite yer alacak. Projede toplam inşaat alanı 200 bin metrekareyi bulacak. 

ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE 

Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştirdiklerini belitten Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Geçen çeyrek asır boyunca edindiğimiz tecrübe, kurumsal yapımız, sağladığımız güven ve kalite anlayışımız ile gayrimenkul geliştirme alanında sektörün en önemli aktörlerinden birisi olmayı hedefliyoruz" dedi. Avrupa kentleri arasında en çok gayrimenkul yatırımı çeken 7 kent arasına giren İstanbul'un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, şunları ekledi; "Gayrimenkul sektörü inovasyona, büyümeye ve yeni projelere son derece açık. Bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacı var" 

İKİNCİ BÜYÜKDERE CADDESİ

Basın Ekspres'in potansiyeline dikkat çeken Cathay Group'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, "Dinamik nüfus yapısı, demografik profiliyle gayrimenkul pazarım hızlandıran İstanbul önemli fırsatlar barındırıyor. Şüphesiz İstanbul'un gayrimenkul yatırımı için cazip birçok bölgesi var. Basın Ekspres bunlardan biri. Kentsel dönüşümün Avıupa'daki merkezi Basın Ekspres olacak. Daha önce Levent'te fabrika ve depoların bulunduğu şu anda ise en prestijli rezidans ve ofislerin otellerin yükseldiği Buyukdere Caddesi'nde gördüğümüz dönüşümün Basın Ekspres'te olmasını bekliyoruz. Büyükdere Caddesinin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres, Bunu iddia ediyorum. Zira Basın Ekspres, Büyükdere'de yapılan bazı hatalardan ders alınarak daha iyi planlanmış bir bölge.  Daha fazla yola ve yeşil alana sahip olacak projeler. Ayrıca bölgedeki gayrimenkul geliştiricilerin büyük çoğunluğu rekabet şartlarından ve piyasanın gelişmesinden dolayı artık çok iyi projeler ortaya çıkarıyorlar. Diğer yandan Basın Ekspres'te işi geciktiren çok küçük parseller, çok parçalı mülkiyet yapısı olmadığı, parseller büyük olduğu için biz geliştiriciler için süreç çok daha hızlı ve rahat ilerliyor" diye konuştu. 

Semt kültürü canlanacak

KENTSEL dönüşümün artık bir hükümet değil bir devlet politikası olduğunu, bu nedenle İstanbul'un yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunu söyleyen Mehmet Yılmaz, Nivo markasıyla ilgili şunları söyledi: "Arsa sahibinden son kullanıcıya kadar herkes için yüksek kârlı yatırımın adresi olacak Nivo, hayalleri hayata geçirip, beklenmeyeni yapacak, genç olmaktan ve geleceği tasarlamaktan keyif alacak."

Nivo'nun, çevreye, kente ve insana duyarlı mimarisiyle bir yandan dünyanın kısıtlı kaynaklarım akıllıca kullanırken, diğer yandan aynı çatı altında toplanan tüm insanlar için güvenli ve yaratıcı bir kamusal alan sunacağını belirten Yılmaz, "Nivo içinde bulunduğu çevreyle arasına set çekmeyecek, bunun yerine etrafıyla kaynaşacak, semtin karakterinin çağdaş bir uzantısı olacak, sokağın sanatını projelerinin bir parçası yapacak. Nivo, doğayı, sanatı ve insanları birleştirdiği yaşam alanları, çarpıcı kimliğiyle hepimize bu şehrin yaşayan bir parçası olduğumuzu yeniden hatırlatacak. Özetle Nivo, çeyrek asırlık Cathay Group kültürünün damıtılmış, imbikten geçmiş hali olacak" diye konuştu. 

2018'de teslim edilecek 

NİVO istanbul'da 50 ile  80 metrekare arası değişen 1 + 1 dairelerin fiyatı 270 bin TL'den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL'den başlıyor. Nivo İstanbul projesi için farklı konularda, hepsi alanında uzman 27 danışman görev yapıyor. Dome + Partners tarafından tasarlanan projenin 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor. Cathay Group, Nivo Ataköy projesi için de lansman öncesi talep toplamaya başladı. 

Hürriyet


Geri Dön