26 / 04 / 2024

Normpol'den İzmir'e yeni proje!

Normpol'den İzmir'e yeni proje!

Seferihisar ve Urla’da inşaat projeleri geliştiren Normpol, yeni yatırımını başlattı. Şirket, Urla’da hayat bulan projeleriyle yatırımcılara yeni yaşamın kapılarını açıyor.



İnşaat sektörüne 4 yıl önce adım atan, Seferihisar ve Urla’da taş konak projeleriyle adından söz ettiren Normpol, inşaat yatırımlarına devam ediyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Normpol Yönetim Kurulu Başkanı Akif Eski, yeni projelerinin Urla’da hayata geçireceklerini açıkladı. 2019 yılında 5, 2020 yılında ise 6 projeyle hızla büyümeye devam ettiklerini belirten Akif Eski, “Seferihisar’a kazandırdığımız projelerle hem ilçeyi hem de İzmir’i farklı bir konseptle buluşturduk. Taş ev ve hiçbir yerde olmayan modern yapıları kazandırdığımız Seferihisar’daki misyonumuzun tamamlandığım düşünüyoruz. Şimdi ise yeni projelerimizle Urla’dayız. Geçmişi gelecekle buluşturan projelerimizle Urla’ya renk katacağız” dedi.

Normpol den İzmir e yeni proje!

İSTANBULLULAR GELİYOR

İzmir’in Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geldiğini kaydeden Eski, "İzmir, son yıllarda başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından büyük göç alıyor ve herkesin bir  İzmir  hayali var. Bu hayal içerisinde de Urla başı çeker duruma geldi. Çünkü Urla, yaşam kalitesi, tarihi ve doğa güzelliğiyle İstanbul’un kalabalığından ve şehir hayatından kaçanların tercihi oldu. Zaten Urla’da hayata geçirdiğimiz Vourla Konakları büyük oranda İstanbullu yatırımcıların tercihi oldu. Bu projemizde sona geldik. Sırada yeni projelerimiz var” diye konuştu.

İKİ FARKLI SEÇENEK


Uyguladıkları projelerde herkese hitap eden çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Eski, “Normpol Modem ve Normpol Taş Konakları Urla projelerimizin lansmanına çıktık. Bu projelerimiz de farklı ve modern mimarileriyle dikkat çekecek. İsteyen rustik bir yapıyla tamamen eski evleri anımsatan cumbalı şekilde tasarlanan ve ahşap kapılı taştan yapılan müstakil havuzu olan projemizi tercih edebilir, isteyen de 250 metrekare doğada modern mimariyi bir araya getirdiğimiz projemizi” dedi.

KONUT ALMADA İDEAL ZAMAN

Ekonomik gelişmelere dikkat çeken Akif Eski, şunları söyledi: “Projelerimizde hedef kitlemizi İstanbul,  Ankara  ve İzmir’in merkezinde trafik, otopark ve hava kirliliğinden bunalmış, kaliteli yaşam, kaliteli ev isteyen bireyler olarak belirledik. Hedef kitlemizin yatırım yapması için ideal bir zaman. Merkez Bankası’mn faizi 4.25 indirmesi, önümüzdeki günler için umut ve heyecan verici. Yıl sonuna kadar 900 baz puan faiz indirimi bekliyoruz.
Bu yüzden konut almanın tam zamanı. Firmaların ellerindeki stoklar bitince fiyatlar yüzde 40-50 oranında zamlanacak, tüketiciyi daha fazla zorlayacak. Yani Urla’ da yeni bir yaşam için fırsatları kaçırmasınlar” diye konuştu.

2020 TESLİM


Urla'nın dokusuna zarar vermeden markalı konut projeleri yatırımcıyla buluşturduklarını belirten Eski, "Urla'nın kalbinde 5 bin metrekare alana kurulu butik 2 siteden oluşan projemiz denize yürüme mesafesinde. 3 farklı villa tipimiz mevcut. Villaların çoğu deniz manzaralı ve denizle orman havasının birleştiği Her villanın isteğe bağlı müstakil havuzu ve hepsinin müstakil bahçe girişi var. Projelerimize başladık, hızlı şekilde Urla'ya kazandıracak ve 2020 tarihinde teslim edeceğiz" bilgisini paylaştı.


 


Geri Dön