24 / 04 / 2024

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy açıldı!

Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus hizmete açıldı.



Akfen GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus (Karaköy) hizmete açıldı. Böylece şirketin yurtiçi ve yurtdışında faaliyete geçen otel sayısı 19’a yükseldi.


Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yatırımlarını hizmete açmaya devam ediyor. Akfen GYO, İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’ün merkezinde beş yıldızlı olarak yatırımını gerçekleştirdiği 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus’u (Karaköy) 16 Şubat tarihi itibariyle hizmete açtı.


Accor Grubu tarafından işletilecek

Tarihi yarımada manzarasının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinlikler ile gün boyu canlılığını koruyan bir bölgede hizmete açılan Novotel İstanbul Bosphorus, şirketin stratejik ortağı ve Avrupa’nın lider otel işletmecisi Accor Grubu tarafından işletilecek.


Novotel İstanbul Bosphorus’un hizmete açılmasının ardından açıklamalarda bulunan Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, Novotel İstanbul Bosphorus gibi son derece önemli bir yatırımı sektöre kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Otelimiz, Türk ve dünya mutfağının en lezzetli örneklerini sunan restaurantı ve misafirlerinin konforu için sunulan tüm özellikleri ile turizm sektörü açısından bölgenin cazibe merkezi olan Rıhtım Caddesi üzerinde bulunuyor. Tarihi Yarımada'ya, Galata Kulesi'ne ve Boğaz'a yürüme mesafesinde olan bu son derece modern tesis için, yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık” dedi.


Yıl içinde otel sayısı 20; oda sayısı 3 bin 628 olacak

Güçsav, sözlerine şöyle devam etti: “Sahip olduğumuz iş modeli ve Accor Grubu ile yaptığımız stratejik iş birliği kapsamında 10 yıl gibi bir sürede Türkiye, Rusya ve KKTC’de 19’u operasyonel, 1’i inşaat aşamasında olan toplam 20 otelden oluşan bir portföye ulaştık. Büyüme hedeflerimiz kapsamında İstanbul’da hayata geçirdiğimiz bir diğer önemli projemiz 200 odalı İbis Otel Tuzla’nın da inşaatı devam ediyor. Bu yatırımımızı da yılın ikinci çeyreğinde hizmete açmayı planlıyoruz. Böylece, yıl içinde portföyümüzdeki otellerin tümü operasyona geçmiş olacak ve faal otel sayımız 20’ye, oda sayımız ise 3.628’e ulaşacak ”dedi.


Rakamlarla Novotel İstanbul Bosphorus,

Oda Sayısı: 21'i suit toplam 200 odalı

Toplantı Odası: 5 adet çok amaçlı toplantı salonu

Yatırım Tutarı: 120 milyon TL

İşletmeci: Accor Grubu




Akfen GYO, KAP'ta otel ile ilgili şu şekilde açıklama yaptı;


Açıklama:

Şirketimiz bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. tarafından İstanbul'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy'de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus (Karaköy), hizmete açılmıştır. Böylece şirketin yurtiçi ve yurtdışında faaliyete geçen otel sayısı 19'a yükselmiştir.



Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yatırımı yapılan 5 yıldızlı Novotel İstanbul Bosphorus hizmet vermeye başladı.

Şirket açıklamasına göre, yatırımlarını hizmete açmaya devam eden Akfen GYO, Karaköy'ün merkezinde 5 yıldızlı olarak yatırımını gerçekleştirdiği 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus'u hizmete açtı.

Tarihi yarımada manzarasının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinlikler ile gün boyu canlılığını koruyan bir bölgede hizmete açılan Novotel İstanbul Bosphorus, şirketin stratejik ortağı Accor Grubu tarafından işletilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, Novotel İstanbul Bosphorus'u sektöre kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Güçsav, şunları kaydetti:

"Otelimiz, Türk ve dünya mutfağının en lezzetli örneklerini sunan restoranı ve misafirlerinin konforu için sunulan tüm özellikleri ile turizm sektörü açısından bölgenin cazibe merkezi olan Rıhtım Caddesi üzerinde bulunuyor. Tarihi yarımadaya, Galata Kulesi'ne ve boğaza yürüme mesafesinde olan son derece modern bu tesis için yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık.

Sahip olduğumuz iş modeli ve Accor Grubu ile yaptığımız stratejik iş birliği kapsamında 10 yıl gibi bir sürede Türkiye, Rusya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 19'u operasyonel, 1'i inşaat aşamasında olan toplam 20 otelden oluşan bir portföye ulaştık. Büyüme hedeflerimiz kapsamında İstanbul'da hayata geçirdiğimiz bir diğer önemli projemiz 200 odalı İbis Otel Tuzla'nın da inşaatı devam ediyor. Bu yatırımımızı da yılın ikinci çeyreğinde hizmete açmayı planlıyoruz. Böylece, yıl içinde portföyümüzdeki otellerin tümü operasyona geçmiş olacak ve faal otel sayımız 20'ye, oda sayımız ise 3 bin 628'e ulaşacak."

AA


Haber, Yeni Ekonomi gazetesinde şöyle yer aldı;


Akfen GYO, Novotel İstanbul Bosphorus'u hizmete açtı


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yatırımı yapılan 5 yıldızlı Novotel İstanbul Bosphorus hizmet vermeye başladı. 

Şirket açıklamasına göre, yatırımlarını hizmete açmaya devam eden Akfen GYO, Kaıaköy'ün merkezinde 5 yıldızlı olarak yatırımını gerçekleştirdiği 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus'u hizmete açtı. 

Tarihi yarımada manzarasının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinlikler ile gün boyu canlılığını koruyan bir bölgede hizmete açılan Novotel İstanbul Bosphorus, şirketin stratejik ortağı Accor Grubu tarafından işletilecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, Novotel İstanbul Bosphorus'u sektöre kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

Güçsav, şunları kaydetti: "Otelimiz, Türk ve dünya mutfağının en lezzetli örneklerini sunan restoranı ve misafirlerinin konforu için sunulan tüm özellikleri ile turizm sektörü açısından bölgenin cazibe merkezi olan Rıhtım Caddesi üzerinde bulunuyor. Tarihi yarımadaya, Galata Kulesi'ne ve boğaza yürüme mesafesinde olan son derece modern bu tesis için yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık. 

Yeni Ekonomi 




Haber Yeni Yüzyıl'da şöyle yer aldı;

DÜNYA'DA 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Türkiye'deki yatırımlarına hızla devam ediyor. MGallery By Sofitel, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile 11 şehirde hizmet veren otelcilik devi şimdi de, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel istanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor. 5 Şubat'da hizmet vermeye başlayan Novotel istanbul Bosphorus'un içince 200 oda, 21 suit odası, 5 adet çok amaçlı toplantı salonu, spa alanı, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı bulunuyor. 

Yeni Yüzyıl 





Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:

AKFEN GYO tarafından İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus (Karaköy) hizmete açıldı.

Böylece şirketin yurtiçi ve yurtdışında faaliyete geçen otel sayısı da 19’a yükselmiş oldu. Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, yaptığı açıklamada "Bu tesis için, yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık" değerlendirmesinde bulundu.


Akşam


Haber Milliyet Gazetesi'inde şöyle yer aldı;

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), İstanbul’un en eski ticaret merkezlerinden olan Karaköy’ün merkezinde inşa ettiği beş yıldızlı Novotel İstanbul Bosphorus adlı yeni otelini hizmete açtı.


Tarihi yarımada manzarasının yanısıra kültürel etkinliklerle gün boyu canlılığını koruyan bir bölgede hizmete açılan Novotel İstanbul Bosphorus, Accor Grubu tarafından işletilecek. 


Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, önemli bir yatırımı sektöre kazandırdıkmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “Otelimiz, Türk ve dünya mutfağının en lezzetli örneklerini sunan restoranı ve tüm konforuyla turizm sektörü açısından bölgenin cazibe merkezi olan Rıhtım Caddesi üzerinde bulunuyor. Tarihi Yarımada’ya, Galata Kulesi’ne ve Boğaz’a yürüme mesafesinde olan bu tesisi, yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık” dedi. Güçsav, sözlerine şöyle devam etti:
“Accor Grubu ile yaptığımız stratejik işbirliği kapsamında 10 yıl gibi bir sürede Türkiye, Rusya ve KKTC’de 19’u operasyonel, 1’i inşaat aşamasında olan toplam 20 otelden oluşan bir portföye ulaştık. 200 odalı İbis Otel Tuzla’nın da inşaatı devam ediyor. Tuzla açılınca otel sayımız 20’ye, oda sayımız 3 bin 628’e ulaşacak” dedi.


Milliyet


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AKFEN GYO tarafından Karaköy'de 5 yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus (Karaköy) hizmete açıldı. Böylece şirketin yurt içi ve yurt dışında faaliyete geçen otel sayısı 19'a yükseldi. Akfen GYO Başkanı Süha Güçsav, "Accor Grubu ile yaptığımız stratejik iş birliği kapsamında 10 yıl gibi bir sürede Türkiye, Rusya ve KKTC'de 19'u operasyonel, Ti inşaat aşamasında olan toplam 20 otelden oluşan bir portföye ulaştık. 200 odalı ibis Otel Tuzla'nın da inşaatı devam ediyor. Faal otel sayımız 20'ye, oda sayımız 3 bin 628'e ulaşacak" dedi. 


Vatan


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Akfen GYO tarafından, İstanbul Karaköy'de 'beş yıldızlı' inşa edilen 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus açıldı. Verilen bilgiye göre böylece şirketin yurtiçi ve yurtdışında faaliyete geçen otel sayısı 19'a yükseldi. Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, "Yeni otel için 120 milyon lira yatırım yaptık. İstanbul'da hayata geçirdiğimiz bir diğer önemli projemiz 200 odalı İbis Otel Tuzla'nın da inşaatı devam ediyor" dedi. 


Bugün


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Akfen'den Karaköy'e 120 milyonluk Novotel Karaköy'de 120 milyon lira yatırım yapılan Novotel İstanbul Bosphorus'u açan Akfen GYO'nun Başkanı Süha Güçsav, "200 odalı İbis Otel Tuzla'nın da inşaatı devam ediyor. Yıl içinde portföyümüzdeki otellerin tümü operasyona geçmiş olacak ve faal otel sayımız 20'ye, oda sayımız ise 3 bin 628'e ulaşacak" dedi.


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Karaköy'ün merkezinde 5 yıldızlı olarak yatırımını gerçekleştirdiği 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus'u hizmete açtı. Açılışla ilgili yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, Novotel İstanbul Bosphorus'u sektöre kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Güçsav, şunları kaydetti: "Otelimiz, Türk ve dünya mutfağının en lezzetli örneklerini sunan restoranı ve misafirlerinin konforu için sunulan tüm özellikleri ile turizm sektörü açısından bölgenin cazibe merkezi olan Rıhtım Caddesi üzerinde bulunuyor. Tarihi yarımadaya, Galata Kulesi'ne ve Boğaz'a yürüme mesafesinde olan son derece modern bu tesis için yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık" dedi. 

OTELLERİ 3 ÜLKEYE YAYILDI 


Güçsav, Accor Grubu ile yaptığımız stratejik iş birliği kapsamında 10 yıl gibi bir sürede Türkiye, Rusya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 19'u operasyonel, l'i inşaat aşamasında olan toplam 20 otelden oluşan bir portföye ulaştıklarını söyledi. Güçsav, "Büyüme hedeflerimiz kapsamında İstanbul'da hayata geçirdiğimiz bir diğer önemli projemiz 200 odalı İbis Otel Tuzla'nın da inşaatı devam ediyor. Bu yatırımımızı da yılın ikinci çeyreğinde hizmete açmayı planlıyoruz. Böylece, yıl içinde portföyümüzdeki otellerin tümü operasyona geçmiş olacak ve faal otel sayımız 20'ye, oda sayımız ise 3 bin 628'e ulaşacak" diye konuştu. 


Tarihi yarımada manzarasının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinlikler ile canlılığını koruyan bir bölgede hizmete açılan Novotel İstanbul Bosphorus'u, şirketin stratejik ortağı Accor Grubu işletecek. 

Habertürk



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AKFEN Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO). Karaköy'de 5 yıldızlı olarak yatırımını gerçekleştirdiği 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus'u hizmete açtı. Tarihi yarımada manzarasının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerin merkezinde hizmete açılan Novotel İstanbul Bosphorus, şirketin stratejik ortağı Accor Grubu tarafından işletilecek. Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, "Tesis için yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık" dedi. 


Yeni Akit





Haber Ege Haber (İzmir) Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Akfen GYO tarafından İstanbul'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy'de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus (Karaköy) hizmete açıldı. Böylece şirketin yurtiçi ve yurtdışında faaliyete geçen otel sayısı 19'a yükseldi. Ekonomik şehir otelciliği alanında gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni yatırımlarını hizmete açmaya devam ediyor. Akfen GYO, İstanbul'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy'ün merkezinde beş yıldızlı olarak yatırımını gerçekleştirdiği 200 odalı Novotel İstanbul Bosphoruslı (Karaköy) 16 Şubat tarihi itibariyle hizmete açtı. 


Ege Haber (İzmir)




Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Akfen GYO, İstanbul'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy'ün merkezinde beş yıldızlı 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus'u hizmete açtı. Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, "Otelimiz için yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık" dedi. 

Dünya 





Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Akfen GYO tarafından İstanbul'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy'de beş yıldızlı olarak yatırımı yapılan 200 odalı Novotel istanbul Bosphorus (Karaköy) hizmete açıldı. Şirketin yurt içi ve yurt dışında faaliyete geçen otel sayısı 19'a yükseldi. Novotel İstanbul Bosphorus, şirketin stratejik ortağı ve Avrupa'nın lider otel işletmecisi Accor Grubu tarafından işletilecek. Otel açılışıyla ilgi konuşan Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Giiçsav, "Tarihi Yarımada'ya, Galata Kulesi'ne ve Boğaz'a yürüme mesafesinde olan bu son derece modern tesis için, yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık" diye konuştu. 


Yeni Yüzyıl





Haber Yeni Çağrı Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yatırımı yapılan 5 yıldızlı Novotel İstanbul Bosphorus hizmet vermeye başladı. Şirket açıklamasına göre, yatırımlarını hizmete açmaya devam eden Akfen GYO, Karaköy'ün merkezinde 5 yıldızlı olarak yatırımını gerçekleştirdiği 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus'u hizmete açtı. Tarihi yarımada manzarasının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinlikler ile gün boyu canlılığını koruyan bir bölgede hizmete açılan Novotel İstanbul Bosphorus, şirketin stratejik ortağı Accor Grubu tarafından işletilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, Novotel İstanbul Bosphorus'u sektöre kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. 


Yeni Çağrı




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Akfen GYO'nun Karaköy'deki 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus Oteli açıldı. Böylece şirketin yurtiçi ve yurtdışında açılan otel sayısı 19'a yükseldi. Otel, Avrupa'nın ünlü otel işletmecisi Accor Grubu tarafından işletilecek. Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan otel, Tarihi Yarımada'ya ve Galata Kulesi'ne yürüme mesafesinde. 


Posta




Bu haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:

Accor Otelleri Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifçioğlu, ilk 5 yıldızlı Novotel’i Salıpazarı’nda açtıklarını, otelin terasındaki restoran konseptini ünlü şef Mehmet Gürs’ün hazırladığını söyledi

Accor otelleri Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifçioğlu, Salıpazarı’nda Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı Novotel’ini açtıklarını belirterek, 120 milyon liraya malolan otelin 200 odayla faaliyete geçtiğini kaydetti. 
Novotel İstanbul Bosphorus adlı oteli Akfen GYO ile birlikte hayata geçirdiklerini ifade eden Kadaifçioğlu, “Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan otelimiz, Galataport proje alanına bitişik bir konumda. 21 tanesi suit toplam 200 odamız var. 5 adet toplantı salonu ile işdünyasına hizmet vereceğiz. Otelin yüzme havuzu, spa merkezi, fitness salonu, Türk hamamı gibi birimleri sadece otel müşterilerine hizmet verecek. Dışarıdan üye alınmayacak” dedi.
Otelin terasında, konsept danışmanlığını ünlü mutfak şefi Mehmet Gürs’ün yaptığı bir restoranı haziran ayında faaliyete geçireceklerini kaydeden Kadaifçioğlu, şöyle konuştu:

Anlaşılır menü!
“İstanbul Boğazı, Kız Kulesi, Sarayburnu, Galata Köprüsü manzaralı 800 metrekarelik bir restoran olacak. 130 kişilik oturma yeri olacak. Burası bir otel restoranı değil, dışarıdan gelenlere de açık, life-style bir restoran olacak. Aynı seviyedeki insanların rahat kıyafetlerle, kotla bile gelebilecekleri ve birbirlerinden rahatsız olmayacakları bir mekan tasarlıyoruz. Türk yemekleri olacak ama bol kepçe esnaf lokantası değil, kebap da bulunacak ama kebapçı olmayacak. Çin, Hint sosları da olmayacak. Yemekler anlaşılır bir menü ile sunulacak.”
2023’e kadar Türkiye’de 50 otel açmayı hedeflediklerini belirten Kadaifçioğlu, en son açtıkları Karaköy’deki 5 yıldızlı Novotel ve Basın Ekspres Yolu’ndaki 800 yataklı kongre oteli Pulman ile birlikte faaliyete geçen otel sayısının 21’e ulaştığını kaydetti. 2016 sonuna kadar 7 otelin daha açılmasıyla toplam yatak sayısının 5 bine ulaşacağını ifade eden Kadaifçioğlu, “2023’e kadar İstanbul’da 30, tüm Türkiye’de minimum 50 otele ulaşacağız” diye konuştu.
İkitelli’de Basın Ekspres yolu üzerinde açtıkları Pullman ve açılış için gün sayan Mercure otelinin toplam oda sayısının 800 olduğunu kaydeden Kadaifçioğlu, “Pullman’da 17 bin 500 metrekarelik toplantı alanı, 18 bin metrekare de fuar alanı var. Kongrelerde aynı çatı altında 800 oda bulundurmak çok büyük bir avantaj” diye konuştu.
Kadaifçioğlu, Accor’un lüks markası Sofitel için İstanbul’da yer baktıklarını sözlerine ekledi.
 

‘Oda fiyatları düştü’
Oda başına düşen gelir oranının çok düştüğünü belirten Kadaifçioğlu, “Oda fiyatları yüzde 50 geriledi. Kim ne fiyat bulursa vermeye başladı. Küçük oteller ne yapacağını şaşırdı. Sorun özellikle İstanbul’da. Arkasında marka gücü olan oteller ise daha iyi durumda” dedi.


Milliyet



Haber Fortune Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


Akfen GYO tarafından yatırımı yapılan beş yıldızlı, 200 odalı Novotel İstanbul Bosphorus Karaköy'de hizmete açıldı. Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, "Tarihi Yarımada'ya, Galata Kulesi'ne ve Boğaz'a yürüme mesafesinde olan bu son derece modern tesis için yaklaşık 120 milyon TL tutarında yatırım yaptık" dedi. 

Fortune

Geri Dön