11 / 05 / 2024

NT, 13 yeni şube ile 110 mağazaya ulaşıyor!

NT, 13 yeni şube ile 110 mağazaya ulaşıyor!

NT mağazaları, 13 yerde aynı anda gerçekleştireceği toplu açılışlarla mağaza sayısını 110'a çıkarıyor



1999 yılında 36 mağaza ile yola çıkan NT, ülkemizdeki en geniş zincir kitabevi olarak bugünden itibaren Türkiye'de 92, yurtdışında da 18 mağazayla hizmetine devam edecek.  Ankara  Karanfil, Adıyaman, Mersin Yenişehir, Mersin Tarsus, Ağrı, Antalya Alanya,  İzmir  Nokta, Hatay İskenderun, Amasya, Nevşehir, Karabük, Burdur, Manisa Salihli şubelerinin açılışıyla toplam 56 ilde şubesi bulunan bir mağaza konumuna ulaşacak olan NT'nin hedefi, Türkiye'nin tüm illerinde şube açmak.

NT mağazalarının bugün faaliyete başlayan 13 şubesinin toplu açılış töreni, Ankara Karanfil'de bulunan mağazasında, diğer illerdeki mağazalarla kurulacak uydu bağlantısı aracılığıyla gerçekleşecek. Açılış törenleri sırasında ziyaretçilere ücretsiz kitap hediye edilecek ve yazarlar okuyucuları ile buluşacak.

Kendisini "Kitapla Buluşma Noktası" sloganıyla tanımlayan NT, kültür kitapları, sınavlara hazırlık kitapları, çocuk kitapları, süreli yayınlar, teknoloji, kırtasiye, kaset-CD, tablo-çerçeve, fotokopi ve hediyelik eşya alanlarında hizmet veriyor. NT mağazaları, şubelerinin kapladığı alan bakımından yaklaşık 35 bin 600 metrekarelik bir alana sahip. Açılışı yapılacak 13 mağazanın toplam alanı ise 4 bin 500 metrekare.
Zaman


Geri Dön