24 / 04 / 2024

NUEV.com, Türkiye'de ilk kez online mobilya satıyor!

 NUEV.com, Türkiye'de ilk kez online mobilya satıyor!

Türkiye'nin ilk ve tek online mobilya markası NUEV.com, 50 yıllık Lazzoni tecrübesi ile mobilyalarını garanti ediyor



Özellikle yatak olan koltuk ve puflar, kitaplığa dönüşebilen TV setleri, sandıklı çekyat gibi küçük mekanda çok işlevi bir arada arayanlara hitap eden mobilyalarını sadece NUEV.com üzerinden satıyor.


LAZZONI'NİN YENİ YATIRIMI NUEV.COM, TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK


NUEV.com, sadece online mağaza işleterek ve sipariş üzerine mobilya üreterek sabit giderleri mobilya fiyatından çıkartıyor, müşterilerini Lazzoni kalitesiyle gerçek fiyatına kavuşturuyor. Tasarımlarını da kendi yapan NUEV, genç ekibiyle dünya kalitesinde müşteri hizmeti ve Türkiye'nin her yerine bedava kargo sunarak piyasada farklı olmayı hedefliyor.


NUEV tasarımcıları özellikle kullanışlılığa, sadeliğe ve kolaylığa önem veren kaliteli ürünler geliştirmeye çalışıyor. Evinde alan sıkıntısı yaşayan, ucuzluğu ile ünlü markalardan aldığı koltukların bir yıl içinde çökmesi ve deforme olmasından sıkılmış kullanıcılar için kaliteli alternatif yaratmaya çalışan NUEV'de koltuklar kocaman, dümdüz yatağa dönüşüyor, puflar duvara asılabiliyor, TV üniteleri yan çevrilip kitaplık olarak kullanılabiliyor.


Ziyaretçilerini almak istedikleri mobilyalar hakkında elle dokunmuş kadar bilgilendirebileceğine inanan NUEV.com, kendi stüdyosunda detaylı fotoğraflar çekiyor, isteyen müşterilerine kumaş örneği gönderiyor, 24/7 email üzerinden, haftaiçi her gün de telefon üzerinden sonsuz müşteri destek imkanı sunuyor. Alıcının masraf düşünmeden alışveriş yapabilmesi için Türkiye'nin her yerine bedava nakliyat, İstanbul  Ankara  ve İzmir'de Lazzoni ile bedava montaj hizmeti de sunuyor.


LAZZONİ GARANTİSİ ile NUEV.com


Dekoratif ve modern ürünleri bir çok kumaş ve renk seçeneği ile müşterilerine sunan NUEV, size uygun olanı seçebilmeniz için kumaş örneklerini evinize kadar gönderiyor, 30 güne kadar iade kabul ediyor, Türkiye'nin her yerine bedava kargo sunuyor ve 3 büyük şehirde Lazzoni ile birlikte bedava montaj hizmeti de sunuyor. Kolay arayüzü ve temiz tasarımıyla müşterilerinin alım sürecini kolaylaştıran NUEV, her geçen gün yeni tasarımları bünyesine katarak hızlıca büyüyor.



http://www.nuev.com



Geri Dön