20 / 04 / 2024

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.



Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Cushman & Wakefield iş birliğinden oldukça memnun olduğunu belirterek, “Nurol Tower ve Nurol Life gibi ayrıcalıklarla dolu iki projemizin ofis kiralama sürecinde de ayrıcalıklı bir hizmet sunmak istedik. Bu nedenle de uluslararası alanda lider bir firma olan Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladık. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi. 


Nurol Tower ve Nurol Life şehrin merkezinde ayrıcalıklı ofis hizmetleri sunuyor

Nurol GYO’nun Nurol Tower projesi, ofis kavramı ile rezidans konforunu, şehrin tam merkezi Mecidiyeköy’de tek bir çatı altında buluşturuyor. Günlük hayattaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Nurol Tower; çarşı, dükkan, restoran ve kafeleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor.  Nurol Tower’daki Concierge Hizmetleri, sizin için her şeyi düşünüyor, istek ve ihtiyaçlarınıza tek bir telefonunuzla çözüm üretiyor. Seyahat danışmanlığı hizmetlerinizden, günlük alışverişlerinizin teslimatının evinize ya da ofisinize kadar yapılmasına, en özel davetlerinizin eksiksiz organizasyonun gerçekleştirilmesine kadar bütün ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor.  Nurol Tower’da bina dışına çıkmadan, ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılayabilme imkanı sizleri bekliyor.  


Seyrantepe’de Belgrad Ormanı’nın yanı başında yükselen Nurol Life ise, bir rezidansın tüm ayrıcalıklarını, heyecan verici detaylarla buluşturuyor. Lüks konseptini yeniden tanımlayan “Practical Luxury” konsepti ile hayatı daha keyifli ve daha pratik yaşamanızı sağlayan Nurol Life, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle destekleniyor. Nurol Life, pencereleri açılabilen, taş duvarlarıyla nefes alan, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, orman manzaralı daireleri ve çok özel penthouseları ile hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı vaad ediyor. Maslak ve Levent’in hemen yanında konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ile öne çıkıyor. Türk Telekom Arena’nın yanı başında yükselen Nurol Life ayrıca metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Nurol’un ofis kiralamaları ‘uluslararası’ takılacak...


Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, “Nurol Tower ve Nurol Life gibi ayrıcalıklarla dolu iki projemizin ofis kiralama sürecinde de ayrıcalıklı bir hizmet sunmak istedik. Bu nedenle Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladık. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi. 

Milliyet




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Nurol GYO, Mecidiyeköy'deki Nurol Tower ve Seyrantepe'deki Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, iş birliğiyle ilgili açıklamasında "Nurol Tower ve Nurol Life gibi ayrıcalıklarla dolu iki projemizin ofis kiralama sürecinde de ayrıcalıklı bir hizmet sunmak istedik. Bu nedenle de uluslararası alanda lider bir firma olan Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladık. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 



Yeni Yüzyıl


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


NUROL GYO, Mecidiyeköy'deki Nurol Tower ve Seyrantepe'deki Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & VVakefield ile çalışmaya başladı. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Nurol Tower ve Nurol Life gibi ayrıcalıklarla dolu iki projemizin ofis kiralama sürecinde de ayrıcalıklı bir hizmet sunmak istedik. Bu nedenle de uluslararası alanda lider bir firma olan Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladık" dedi.


Vatan


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Nurol GYO, Cushman & Wakefield ile anlaştı Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için ticari gayrimenkul hizmeti şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Cushman & Wakefield iş birliğinden oldukça memnun olduğunu belirterek, "Cushman & Wakefield ile güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz" dedi. Nurol GYO'nun Nurol Tower projesi, ofis kavramı ile rezidansı, Mecidiyeköy'de tek bir çatı altında buluşturuyor. Seyrantepe'de Belgrad Ormanı'nın yanı başında yükselen Nurol Life ise 'Practical Luxury' konsepti ile inşa ediliyor. 


Ekonomist


Geri Dön