23 / 04 / 2024

Nurol GYO bu yıl yüzde 25 büyüme kaydetti!

Nurol GYO bu yıl yüzde 25 büyüme kaydetti!

2016'da 50'nci yılını kutlayacak olan Nurol GYO, kampanya atağına başlıyor. Mevcut projelerindeki yeni etapları da satışa çıkarmayı planlayan şirket, bu yıl % 25 büyüme kaydetti



2016'da 50'nci yılını kutlamaya hazırlanan Nurol GYO, rotasını belirledi. Mevcut projelerinde satışa açacağı yeni etap ve kampanyalarla yeni yıla girecek olan şirket, bu yılı yüzde 25 büyümeyle kapatıyor. Şirketin özellikle altyapı yatırımlarıyla öne çıktığını belirten Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, öte yandan şehrin merkezi konumlarında büyük konut projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Hatipoğlu, "Geliştirdiğimiz projelerin yüzde 59'unu konut oluşturuyor. Nurol GYO, toplu konut üretmede Türkiye'nin en tecrübeli şirketlerinden. 3 projemizle toplam 76 bin metrekare ofis alanı geliştirerek ofis piyasasının yüzde 10'unu oluşturuyoruz" dedi. Ana kiracısı İş Bankası olan Nurol Park projesinde yer alan ofisleri sıfır peşinatla satışa sunduklarını söyleyen Hatipoğlu, ayrıca Nurol Tower'ın en üst 10 katını da yılbaşından sonra satışa çıkarmaya hazırlandıklarını ifade etti. Nurol Park AVM'de ise kiralamaların 2016 yılında başlayacağını belirten Hatipoğlu, Nurol Park AVM'de hafta içi 6 bin, hafta sonu 12 bin, yılda ise 2.8 milyon ziyaretçi beklediklerini anlattı. 


TALEP HİÇ AZALMADI

Nurol Park'a 940 milyon lira yatıran Nurol GYO, satışlarda ise yüzde 75 seviyesine geldi. Mecidiyeköy'de yükselen Nurol Tower'a ise 165 milyon dolar yatırılırken satış oranları yüzde 60 seviyesini aştı. Yaşanan gelişmelerle etkilenen piyasaların sektöre sadece 'bekleme' olarak yansıdığını anlatan Hatipoğlu, "Talep hiç azalmıyor" dedi. 


ÖDEME KOŞULLARI ARTIRILDI

Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, "Nurol Park sakinleri dilerse ev ve ofisini aynı yaşam alanına taşıyabilecek. Ofisleri, sıfır peşinatla 2016'da ilk yarısında teslim imkânı sağlıyoruz. İster peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuyoruz" diye konuştu. 


Sabah


Bu haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Bu yıl Nurol Park, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinde yüksek satış oranlarına ulaşan Nurol GYO, yeni yılda bu üç projenin yeni etaplarını, farklı ödeme koşullarıyla satışa çıkarmayı planlıyor


Sektörün önemli firmaları arasında yer alan Nurol GYO, 2016 yılına mevcut projelerinde satışa açacağı yeni etaplar ve farklı kampanyalarla giriyor. 

2014’de bir önceki yıla oranla yüzde 40 büyüdüklerini hatırlatan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, 2015 yılını ise geçen yıla kıyasla yüzde 25’lik bir büyüme ile kapatabileceklerini söyledi. Hatipoğlu, gelecek yıl 50. yılını kutlayacak Nurol GYO’nun, sektörün önemli oyuncularından biri olduğunu vurgularken, bu kapsamda proje üretmeye de devam edeceğini dile getirdi. 

Şirketin özellikle altyapı yatırımlarıyla öne çıktığını hatırlatan Hatipoğlu, üst yapı yatırımlarıyla da şehrin merkezi konumlarında büyük konut projeleri hayata geçirdiklerini anlattı. Hatipoğlu, “Geliştirdiğimiz projelerin yüzde 59’unu konut oluşturuyor. Nurol GYO, toplu konut üretmede Türkiye’nin en tecrübeli şirketlerinden. Üç projemizle toplam 76 bin metrekare ofis alanı geliştirerek, ofis piyasasının yüzde 10’unu oluşturuyoruz” dedi. 

Ana kiracı İş Bankası

Nurol Park projesinde ana kiracılarının İş Bankası olduğunu anlatan Hatipoğlu, ofisleri “sıfır” peşinatla satışa sunduklarını, bununla birlikte Nurol Tower’ın en üst 10 katını da yılbaşından sonra satışa çıkarmaya hazırlandıklarını ifade etti. 

Nurol Park AVM’de ise kiralamaların 2016 yılında başlayacağını belirten Hatipoğlu, buraya hafta içi 6 bin, hafta sonlarında 12 bin, tam yılda ise 2.8 milyon ziyaretçi beklediklerini anlattı. Hatipoğlu, Nurol Life’ın da yeni bir etabını lanse edeceklerini vurgulayarak, 2016 yılında mevcut projelerdeki çeşitli etapları satışa çıkarmayı planladıklarını belirtti. 

‘Satışlar hız kesmedi’

Basın Ekspres yolunda hayata geçen ve mahalle konseptiyle inşa edilen Nurol Park projesine 940 milyon lira yatıran Nurol GYO, satışlarda ise yüzde 75 seviyesine geldi. 

Mecidiyeköy’de yükselen Nurol Tower projesine de 165 milyon dolar yatıran şirket, burada yüzde 60’ın üzerinde satış oranlarını yakaladığını belirtiyor. Nurol GYO’nun son projesi olan ve lüks konumlandırdığı Seyrantepe’deki Nurol Life’a 330 milyon dolar yatırım hedefleniyor. 269 metre yükseklikteki binanın tüm camları açılabilir olarak planlanırken, projenin yüzde 45’i şimdiden satılmış. 

Türkiye’de piyasaların yurtiçi ve yurtdışında yaşanan gelişmelerden etkilendiğini, bunun da sektöre “bekleme” olarak yansıdığını anlatan Hatipoğlu, “Sektörde talep hiç azalmıyor, ya da kesilmiyor” ifadesini kullandı.

 

Ödeme seçeneklerini artırdı

Projeler hakkında detaylı bilgi veren Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, “Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında olan Nurol Tower, ulaşım avantajına sahip.  Nurol Park ofisleri, sıfır peşinatla ve 2016 yılının ilk yarısında teslim imkanı sağlıyoruz. İster peşin fiyatına yüzde 10 indirim, ister ‘0’ peşinat, ister yüzde ‘0’ faizle 50 ay vade fırsatı sunuyoruz” dedi.

Milliyet


Geri Dön