20 / 04 / 2024

Nurol GYO projelerini 2017'de teslim edecek!

Nurol GYO projelerini 2017'de teslim edecek!

İstanbul'un 3 farklı noktasında 'hayata yatırım' sloganıyla 600 milyon doları aşan yatırım değerine sahip projeler geliştiren Nurol GYO, farklı ihtiyaçlara yönelik farklı konseptte projeler geliştiriyor.



Nurol GYO Güneşli'deki Nurol Park, Seyrantepe'deki Nurol Life ve Mecidiyeköy deki Nurol Tower projelerinde sona yaklaştı İstanbul'da Güneşli Basın Ekspres, Seyrantepe ve Mecidiyeköy'de 3 farklı noktada 600 milyon doları aşan yatırım değerine sahip projeler geliştiren Nurol GYO'nun Satış Direktörü Serhat Güngör, Posta Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. Serhat Güngör, İstanbul'un merkezinde Mecideyeköy'de 2012 yılında 140 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Nurol Tower projesine başladıklarını hatırlatarak, hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için iş ve sosyal hayata hakim Nurol Tower projesinin EvOfısEv konseptiyle geliştirildiğini söyledi. 


'Yaşam Vadisi' kuruyor 

Güneşli'de ise Hürriyet Medya Towers'ın 55 bin metrekare arazisi üzerinde yapımı hızla devam eden Nurol Park projesiyle "Mahalle Hayatı" kavramını tekrar gündeme getirmeyi amaçladıklarını anlatan Serhat Güngör, "Bu projemize 2013 yılında başladık. Bir 'yaşam vadisi' olarak tasarladığımız Nurol Park'ta 'loft', 'rezidans' ve 'tower' olmak üzere üç farklı konseptte, her ihtiyaca uygun metrekarelerde bin 512 konut bulunuyor. Projede konutların yanı sıra 43 bin 200 metrekare peyzaj alanı, cafeler ve mağazaların yanı sıra 19 bin metrekare alana sahip ofis bloğu da yer alıyor" diye konuştu. 


Teslimler 2017'de 

Serhat Güngör, en yeni projeleri olan Seyrantepe'deki Nurol Life'ın ise Yük. 

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandığını belirterek, "Nurol Life'ın örnek dairesi ve tüm iç mimarisi de ünlü tasarım ofisi Autoban tarafından hazırlandı. İstanbul'un gelişen bölgesi Seyrantepe'de Practical Luxury konseptiyle yükselen yeni projemiz Nurol Life'ı 2017'nin ilk çeyreğinde teslim etmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Nurol Life'ta yok yok

 Serhat Güngör, Nurol Life'ın 4 metre tavan yüksekliğine sahip, yerden ısıtmalı, pencereleri tam açılabilen, taş duvarlarıyla nefes alan, orman manzaralı daireleri ile kullanıcılarına hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vaat ettiğini anlattı. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1 'e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofislerin bulunduğunu ifade eden Serhat Güngör, projenin 261 metre yüksekliğinden izlenebilecek 360 derece panaromik İstanbul manzarasına sahip olduğunu vurguladı. 


Nurol Life'te yeni rezidans konsepti 

Nurol Life'ın yeni bir rezidans konseptiyle hayatı kolaylaştıran lüksleri içinde barındırdığına dikkat çeken Güngör, "Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel Guest House, acil bir işiniz çıktığında . minik dûstlannızı emanet edebileceğiniz Evcil Hayvan Bakımı, sevdiğiniz filmleri daha keyifli bir ortamda izleyebilmeniz için Sinema Odası, dünya lezzetlerini ayağınıza getiren Premium Yemek Hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz Yoga-Pilates Stüdyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa&Sauna-Buhar Odaları, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ekipmanı ile fonksiyonel Toplantı ve Çalışma Odaları, en sağlıklı besinleri haftanın 7 günü kapınıza getirilebilen Organik Ürün Hizmeti gibi uygulamalarımız Nurol Life'ın sunduğu pratik lükslerden yalnızca birkaçını oluşturuyor" dedi. 


Farklı ihtiyaçlar için farklı projeler

Serhat Güngör, farklı hedef kitlelerine, farklı ihtiyaçlara göre farklı projeler geliştirdiklerine değinerek, "Metropol ihtiyaçtan doğrultusunda "EvOfisEv" konseptiyle oluşturulan Mecidiyeköy'deki Nurol Tower'ın iş insanlarının ve işiyle yaşayanların ilgi odağı olurken, Güneşli'de eski Hürriyet binasının yerinde yükselen Nurol Park ile aile yaşamına uygun karma bir projeyi hayata geçiriyoruz. Mahalle konsepti ve komşuluk anlayışını gündeme getirirken, kapalı site mantığından uzak, çevreye değer katan bir anlayış sergiliyoruz. Diğer yandan "Practical Luxury" konseptiyle Seyrantepe'de yükselen Nurol Life'ta ise hayatı kolaylaştıran seçenekleri hizmete sunuyoruz. Rezidans hayatının tüm etkileyici yönleri burada bir çatı altında bir araya geliyor" değerlendirmesinde bulundu. 


 'Seyrantepe her gün değerleniyor' 


önümüzdeki yıllarda İstanbul'un uluslararası bir iş ve finans merkezi olma sürecinde Seyrantepe'nin önemli bir rol oynayacağını dile getiren Serhat Güngör, "Nurol GYO olarak da nitelikli ofis ve konutlarımızla bölgeye değer katıyor olacağız" dedi. 

Güngör, 5 yıl önce Türk Telekom Arena Stadyum projesi ile dikkatleri üstüne çeken Seyrantepe'nin değerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Etfal Hastanesi'nin bu bölgeye taşınma kararı almasıyla birlikte artış gösterdiğini ifade ederek, "Cendere Vadisi'ndeki fabrikaların bölgeden tahliye edilerek, bu arsalara 'ticari imar' hakkı verilmesi ve derenin ıslah edilmesi bölgenin çehresini değiştirebilecek gelişmelerdir. Seyrantepe'de ciddi bir dönüşüm yaşandığını görüyoruz" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön