23 / 04 / 2024

Nurol GYO, tasarım yarışması düzenleyecek!

 Nurol GYO, tasarım yarışması düzenleyecek!

Nurol GYO inşa edeceği ilk gayrimenkul projesinde, evi ofise, ofisi ise kısa sürede eve dönüştürecek bir tasarım yarışması düzenleyecek. 140 milyon dolarlık projede fiyatlar 417 bin dolardan başlayacak



Nurol GYO tarafından İstanbul Çağlayanda inşa edilecek olan Nurol Tower’ın “ev-ofis-ev” konseptine 15 günde yüzde 40 ön talep geldi. 140 milyon dolar yatırım bedeli olan projede metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlayacak. Ortalama metrekare fiyatı 6 bin 250 lira olacak. Satıştaki en düşük metrekareli ev-ofisler 73 metrekareden başlıyor. Fiyatlar ise 417 bin dolar ile 1 milyon 150 bin dolar arasında değişiyor. Proje için kısa süre içinde evi ofise, ofisi ise eve dönüştürecek bir tasarım yarışması düzenlenecek.


Değişime açık olacak projeden bağımsız birim alacak olan kişilerin ihtiyaçlarına ve kullanım amaçlarına göre daire düzenlemesi yapacaklarını belirten Genel Müdür Musa Aykaç, “Projeyi nitelikli ama küçük metrekarelerdeki birim ihtiyacından yola çıkarak hazırladık. Konutlar 73 ile 193 metrekare arasında değişiyor ve tavan yüksekliği 4 metre. Toplam 243 bağımsız bölüm var” dedi. Proje 6 bin 842 metrekarelik arazi üzerine inşa edilecek. 142 metre yüksekliğindeki proje 30 katlı olacak.


İçinde çarşı da var


Projede, farklı konseptlerin iç içe geçtiği konut ve ofislerin yanı sıra, bina sakinlerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik toplam 6 bin 196 metrekare büyüklüğünde iki katlı. Butik Çarşı' bulunuyor. 36 ticari birimden oluşan çarşıda, günlük ihtiyaçların tek bir merkezden karşılanması hedeflemiyor. Çarşıda restoran, kafe, pastane, market, eczane, çiçekçi, kuaför, kuru temizleme gibi pek çok hizmet ünitesi ile banka ATM'leri bulunacak.


Hürriyet arazisine sağlık kompleksi


Şirket, eski Hürriyet Gazetesi ve Seyrantepe arazilerinde de önümüzdeki süreçte yeni projelere start verilecek. Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı, Hürriyet arazisinin geniş olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Burada içinde sağlık kompleksinin, alışveriş merkezinin ve konutlar ile ofislerin bir arada olacağı karma bir proje planlıyoruz. Ruhsat aşamaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Seyrantepe’ye ise 204 metre yüksekliğinde bir kule inşa edeceğiz.”


Bugün 





Geri Dön