25 / 04 / 2024

Nurol Life hayatı kolaylaştırıyor!

Nurol Life hayatı kolaylaştırıyor!

NUROL GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor.




NUROL GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor. 330 milyon dolar yatırım değerine sahip pıojede Pıactical Luxuıy' (pratik lüks) konseptının uygulanacağını belirten şirket yetkilileri. "Nurol Life'ın Practical Luxury konsepti. hayatı kolaylaştıran ayrıcalıkları içinde barındırıyor.  Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel misafir evi, acil bir işiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet edebileceğiniz evcil hayvan bakımı, sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleyebilmeniz için sinema odası, dünya lezzetlerini kapınıza getiren pıemium yemek hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz yogapilates studyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa ve sauna ile buhar odalarr. tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ekipmanı ile fonksiyonel toplantı ve çalışma odaları bu hizmetlerden bazıları" dedi 


HAKAN KIRAN İMZALI 

Nurol Life, Seyrantepe'de Tem Otoyolunun yanında, metroya yürüme mesafesindeki konumlanıyor. Maslak ve Levent'e 5 dakika mesafede. Türk Telekom Arena'nm yanında konumlanan proje, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ile öne çıkıyor.  Projede 440 kule dairesi. 26 teras ev ve 50 ofis yer alıyor.  Ortalama metrekare fiyatı ise 5-7 bin dolar. Odullıı mimar Hakan Kuan tarafuıdan tasarlanan ve iç mimarisi de Autoban'a ait olan Nurol Life. pencereleri açılabilen taş duvar larlyla nefes alan 4 metre tavan yüksekliğine sahip, orman manzaralı daireleri ile dikkat çekiyor. 


Hürriyet Ek 


Geri Dön